Thursday, December 2, 2010

Yeayyyy...Saya menang Piala Pusingan

Alangkah seronoknya di dalam hati..
Pabila daku menang piala pusingan itu..
Yang pasti...daku mesti...
Menjulang piala itu...


Woww....bestnya dapat menang piala pusingan kan...


Focus sikit...tinggi tu piala pusingan tu...
Macam tuannya jugak...ekekeke


Tapikan...tapikan...
Memang secara mutlaknya piala pusingan itu hak milik ibu..
Actually yg lebih tepatnya hak milik company ibu..
Big Boss (ayah damia lah tu kan..hehe) bermurah hati nak sponsor piala pusingan utk
Hari Sukaneka Persatuan Penduduk Pulai Jaya...
Hehehehe...Kejiranan rumah kami lah tu..

Tapi adakah ibu + ayah damia yg akan menjulang piala itu????
Adakah piala pusingan itu seperti Sirih Pulang ke Ganggang???
Kita yg sponsor, last2 kita yg dapat???
Tak buruk siku kah??

TUNGGU JER LAH NEXT ENTRY...


P/S: alahai...kisah ibu yg sepatutnya jadi tukang masak, alih2 kena bidan terjun jadi photoG dan MC majlis gotong royong 23/10 tu pun tak upload2 lagi...
Tunjuk satu dulu gambar yer...kalau sempat nanti citer...siap masuk METRO tu...tapi gambar ibu tak der lah..


Mulut terkumat kamit mempengerusikan majlis...kalau sapa2 kenal ibu...ibu memang tak leh pegang mic..mulalah naik seyhhhhh nak bercakap jer...almaklum lah...pabila pemidato terbaik kolej dan pembahas terbaik sekolah memegang mic....hehehehehe...




Post a Comment