Friday, December 24, 2010

Buat apa di malam jumaat haaaahhhh???

 Aksi2 di bawah ini disnap dengan jayanya malam tadi tanpa pengetahuan tuan bilik..
Agak-agak tuan bilik buat apa haaahh malam2 jumaat...
Jom Skodeng


Wah..rajin betul anak ibu membaca yer....
Eja dah betul, tapi muka suratnya lain..
Nampak sangat hafal ejaan kan..
But at least dia tau kalau bunyi BA tu apa, MA tu apa, BU tu apa..


Syhhh...masih tak perasan lagi tu tengah kena skodeng..
Khusyuk dok membaca tu..


Siap golek2 baca...
Last2 ibu terkantoi gak..
Aleesya dapat tau yg dia tengah kena skodeng...hehe


Dah tau kita nak amik gambar dia..
Terus cakap..
"ibu, nak sleep lah...good nite ibu"..
Padahal cam lah org tak tau..tu acah2 jer nak tido..
Tak nak org snap2 dia lagi..


Oh rupa2nya...malam jumaat aleesya baca buku lah dalam bilik dia..
Tu gaya dah nak betul2 tido tu..
Mana Ayyunie??
Ayyunie kat family hall lah...tengok Mickey Mouse..


p/s: Korang pulak malam2 jumaat buat apa???? ekekekekek
Post a Comment