Thursday, December 23, 2010

"1st.RUNNER UP INTERNATIONAL SLIMMING CONTEST 2010"


Entry ni dibuat sebab nak ucapkan tahniah kepada kak lin..
Mungkin ader antara rakan2 yg tak kenal sapa tu kak lin..
Tapi itu tak penting...semangat juang yg ingin dikongsi bersama tu lagi penting..
Disamping ingin memberi suntikan semangat kepada sesiapa yg ingin kurus..
Kalau ader kesungguhan pasti ader kejayaan..


Semangat juang kak lin,
Telah menobatkan kak lin sebagai
""1st.RUNNER UP INTERNATIONAL SLIMMING CONTEST 2010"
Walaupun saingan semua seksi2, mengoda dan pasti bukan muslimah..


Jom kita tengok gambar2 kat bawah

Tu gambar Kak lin lepas bersalinkan anak bongsunya kot...
Lepas menggunakan TOTALIFE, hidup kak lin mulai berubah
Pinggang ramping, badan kurus dan seri mula naik..

 

Hah ni gambar kak lin masa dulu2..
So boleh bayangkan betapa chubbynya kak lin masa ni kan..

Oh yer..ibu kenal kak lin masa ibu join " Beauty Contest Shadira"..
Masa tu kak lin bawak budak2 dari outlet saloon dia yg nak join beauty contest ni..
Dari situlah kak lin dikenali oleh ibu..



Lepas tu barulah tau citer yg Kak lin ni pernah menang 
" National Slimming Contest"
Juara lagi tu.. menang RM3,000
(masih tergiang-giang kat telinga ibu masa kak lin ucapkan tahniah pada hari ibu dinobarkan juara beauty contest shadira tu...katanya ibu sangat bertuah sebab masuk yg johor jer dah menang RM3,000, sedangkan org lain kena masuk international punya contest baru dapat RM3, 000 tu..)


The latest, 21/12 baru2 ni..
Kak lin menang lagi.. walaupun bukan juara, tapi rasanya kemenangan tu dah berbaloi..
4th International Slimming Contest yg diadakan di TAIWAN
Telah membuatkan kak lin mendapat gelaran
"1st.RUNNER UP INTERNATIONAL SLIMMING CONTEST 2010"


Satu jer nak highlightkan sini...
Walaupun menutup aurat, tapi kemenangan tetap berpihak pada kak lin..
Padahal kalau nak tengok contestant lain bukan main seksi2 lagi..yer lah buat kat TAIWAN kan..


Rasanya kalau tak silap, baju2 ni organiser yg sediakan..
Tapi kak lin bertindak bijak..
Semua inner ngan legging dibawanya urk menutup aurat..
Kalau tak...huhuhu...seksa you!!!
(kak lin masa tengok gambar kak lin yg penuh semangat kat atas tu..terus teringat gambar saya kat bawah ni...hehe)


Gambar blur2 sebab suami sendiri terpaku melihat isterinya membebel..hahah


Kalau tengok gambar2 kak lin dalam FB dia...
Rasanya banyak jugak persembahan diibuat..
Siap ader pakai baju kebaya jawa lagi kalau tak silap..

So, tengok!!! Kalau ader kesungguhan..insyallah kemenangan pasti berpihak pada kita..
-
-
-
-
-
-
-
Oh yer....ni nak kongsi pasal kecantikan muka pulak..
Dulu2 cuba tengok muka kak lin...teruk jugak kan jerawat tu..


Uishhh..tak sangka langsung ni rupa kak lin dulu.



And now...lepas guna produk SHADIRA...FUHHH...cun habis seiiii..
Kak lin pun ader buka saloon kat Ulu Tiram...nak tau lebih lanjut bolehlah melayari blog saloon kak lin tu...hahaha..saya nampak gambar saya kat slide show kak lin...

So sekarang memang terbukti kan..kalau kita ader kesungguhan, kalau kita ader matlamat yg tepat, kalau kita sanggup ketepikan nafsu, semuanya boleh berlaku...oh yer..lagi satu kalau kita ader duit lebih yer..kalau tak der duit, cam mana nak beli produk pelangsingan kan..hehe

Ader sapa2 guna TOTALIFE?? share2 lah sikit...katanya memang confirm berat akan turun

Oh yer lupa pulak..kak lin ni dah pangkat NENEK yer...baby kat atas tu aderlah cucu sulungnya...fuhhhh dasyat!!!

Post a Comment