Friday, December 17, 2010

Fanatik Tulang

 Ni gambar beberapa minggu lepas..
Masa ni ibu temankan ayah damia pi TT..
Kat ZZ SUP TULANG..
Walaupun nama kedai SUP TULANG...tapi pelbagai makanan yg ader..
Dari masakan goreng2 hinggalah ke Western..

Nak share, kalau sapa2 pernah baca..
Yg aleesya ni memang suka tul makan Sup  Tulang...
Memang boleh licin kalau makan tulang tu..


Cuba tengok gaya Aleesya makan tulang ni..
Digigitnya dengan bersungguh2..
Sampai sepet mata tu..


Hah kooo...ambikkk..
Bukan main besar lagi tulang kat atas tu..
Tapi Aleesya tetap layan..


Dah habis isi luar, dia hirup lemak dalam tulang tu pulak..
Pandai lak tu hirup guna straw..
Ibunya ni hah pun tak pandai nak makan tulang cam tu..
Ni mesti ikut Gen ayahnya yg suka tulang..
Muka penuh nikmat tu makan..


Sampai berkerut2 dahi sedut lemak tulang tu yer...
Aishhhh...segan ibu sebab org sekeliling dok pandang2 aleesya makan..
Tapi nak buat cam mana..nak itu feveretnya kan..
Reaksi kat atas tu agaknya sedut lemak tak keluar2 kot...ekeke

p/s: Eh...gambar2 kat atas tu bukan tulang kan..tu GEAR BOX tak????

p/s: Korang suka sup tulang???? Selain buat sup, boleh masak apa lagi erkkk tulang ni??

Post a Comment