Sunday, December 5, 2010

Alhamdulillah...hadiah utk pemenang dah sampai....


Alhamdulillah..
Hadiah2 dari BATAM utk para pemenang GA ibuayahdamia with kids vacation telah sampai ke tangan para pemenangnya...
Mesti korang nak tau kan apalah agak2 hadiah dari BATAM tu...
Alahhh....hadiah simple2 jer...tapi yg pasti bukan FM lah...hehe

OK...jon tengok hadiahnya..



Yg ni utk YANA...ibu copy paste gambar dari blog dia...dia ader buat entry pasal dapat baju ni..


IMG_9288

Yg ni pulak utk KAK YONG...kuning menyala youuuuu warna heheheh..



Harap kak yong & yana sudi menerima hadiah tak seberapa tu yer...
Baju tu memang besar sikit...kalau utk yana rasanya yana leh pakai baju tu ikut style kat bawah ni kot...hehe...pandai2 jer akak ko ni bagi cadangan kan..


Yana, cam mana ader brannn???? ekekeke....tak lah kena lah pakai baju inner labuh kan dalam tu..pastu t-shirt besar kat luar tu ikat sikit kat hujung tu....

Untuk kak yong pulak, rasanya ok kot...cuma kena pakai inner lengan panjang lah kan...

p/s: Hadiah yg teka kami gi mana tu tak pos lagi..sebab yg teka terpantas dan tepat tu tak bagi details pun...huhuhu...


Post a Comment