Tuesday, January 18, 2011

Tempat Pertama - Contest Si Manjaku Riang

Wahhh..bangun2 pagi..buka laptop..
Tiba2 ternampak Na mama Iqy shared a link kat Wall FB ibu..
Rupa-rupanya Link kemenangan Ayyunie dalam Contest Si Manjaku Riang

Alhamdulillah...
Ayyunie menang tempat pertama
Nak tengok Pemenang2 ke2 & ke3 boleh klik2 kat link bawah ni..



Gambar yang menarik perhatian juri...
Terima kasih juri2 yer sebab memilih Ayyunie sebagai pemenang pertama..

Aleesya dah tak banyak boleh join contest sebab kebanyakan limit umur mesti 3 tahun jer..
Nasib baik ader adik dia...bolehlah lagi join contest...aminn


p/s: Kemenangan ke 8 utk Jan 2011

16 comments:

MrS. F!zA said...

tahniah.. lepas ni nama ayyunie plk akan gnti tmpt aleesya.. mmg ada penyambung aura aleesya..hehe

MamaBatrice said...

tahniah amoi
he he he.....

betul tu..
now, batrice pun dah jarang dpt join contest...takpe.....kira rezeki kat baby lain ler tu kan

Haa Fakihah said...

Tahniah kak!!

mummy_ayu said...

wah..aleesya dah ada pelapis dah..
tahniah ayunnie..memang tomei..

Intan said...

Salam Ayu :)

Lama tak mai sini. Tahniah ayyunie! Mmg menarik and happy sokmo that picca. Cute! Rasa nak kiss kiss je pipi dia tu :D

Agree ngan apa yg Fiza kata kat atas tu!

Tahniah juga ye coz ayu dan aleesya makin glam-glam gitu...Fareeda ;)

alyyani said...

like the photo. she deserve it. congrats ayyunie! :D

Farra Dhelina said...

taniah! ayunnie yg comeyy!!

Mama Zharfan said...

congrats sweetie!

aza shafiza said...

waaa...amoi menang la....bestnye...

BIONIC WOMEN said...

tahniah ayyunie..memang nampak cute giler gambar tuh..ayyunie pun dah pandai bergambar skang

[-suziey-] said...

tahniah amoi comel..hiks

MamaRifqy said...

amoi ni mmg shanteq laaaa..mewarisi kakaknya yang ayu =)

EIJAM'S FAMILY said...

anak dara ibu damia nie mmg bertuah dan murah rezki .tahniah ... mmg suke tengok gbr2 anak dara mu huhuhuh

mama tisya said...

tahniah ayunie

e.l.i.z.@ said...

wowieeeeeeeee...omedeto ayyunieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

gambar ni meme comam punnnn

zura@iwan said...

tahniah Ayunie...