Thursday, January 27, 2011

Isu Blogger kena saman - pasal review restoran

Baru lepas BW kat blog mama tisya
Then, terbaca entry pasal ader blogger kena saman sebab bagi bad review kat restoran tu..
Boleh klick2 bawah kalau nak tau siapa yang menyaman tu.

Ni sekadar berkongsi lah kan..
Salah ke kalau kita bagi review kat restoran yg kita gi makan tu??
Nama pun blogger..of coz benda2 cam tu kita nak share dalam blog masing2 kan..
Lagi satu..buat apa kita nak hikpokrit..
Takkan lah benda yg tak sedap nak cakap sedap pulakkan..
Sebab tu citarasa masing2 lah kan..
May be ader yg pergi makan tu cakap sedap..
Ader yg pergi makan tu cakap kureng...

Dan rasanya bagus pun kalau kita share2 restoran yg kita pergi tu..
Mana tu kot2 satu hari nanti tergerak nak gi makan kat situ..
Tak lah kempunan atau mengidam kan..

Ibu pun pernah terima komen komen positif dari mereka2 yg tidak dikenali melalui entry restoran.
Antaranya dalam entry kat bawah ni


Jom tgk apa komennya..


See, kalau bagus pasti ramai nak mencuba kan..

Pesanan utk diri sendiri:
Lain kali kalau nak buat review pasal restoran, kalau tak sedap tu, janganlah over2 cakap langsung tak sedap kan...kena cover2 sikit...haha..tapi kalau kita kata sedap dan tolong promote utk restoran tu..dapat tak komisen??? huhuhu

Nak baca entry mama tisya??
Klik2 bawah..


p/s: Nak gak baca apa yg blogger tu komen pasal restoran tu..agaknya hentam kaw2 lah tu...kalau tak takkan kena saman kan

Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment