Wednesday, January 26, 2011

Enjoy a weekend stay, and FREE 2 hour training session of your Maid

Wahhh bestnya kan..
Tatkala majikan tengah bersuka ria dengan family masing2
Pembantu rumah pulak menghadiri sesi training..
Ini bukan calang2 training yer..
Training di hotel lagi tau...hehe



Flyers yang ibu terjumpa masa cuti2 kat HOLIDAY VILLA & RESORT masa New Year aritu..
Eh..korang tak nampak yer apa benda??
Jap2 bagi focus..


Hah...nampak tu??
Kelasss kan...maid pun leh training kat hotel apa...
Kebetulan pulak masa ibu ngan family gi cuti2 tu..
Services tu tutup sebab nak celebrated New Year..
Kalau tak nak juga cuba kan...
Pastu confirm selidik ngan bibik apa yg diaorg ajar..

p/s: Buat masa ni bibik memang selalu ikut ke mana family ibu bercuti atau balik kg. Tujuan utama mestilah nak jaga anak2 kecik tu kan..nak gi toilet lah..nak suap makan lah, nak gi playground lah...biar bibik yg uruskan...hehe..Kami bukanlah pemalas...tapi memang itu dah rutin + keje dia kan..tapi tak lah semua 100% serah tugas pada bibik..sebab majikan pun banyak benda lagi yg perlu fikir..nak2 macam kami suami isteri ni business..


p/s: First time tau ader training maid cam ni kat hotel..



 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!

7 comments:

MrS. F!zA said...

baguslah jgk tu...ada benda manfaat utk maid selain majikan enjoy..kekekeke

Adyshariz said...

oww..tak sangka ada traning tuk maid gak ye..

zura@iwan said...

bagus gk ni,,,maid pon kasi train...hehe..

klik yr HB..

Mama Zharfan said...

memang beshh ada maid, even me tak pernah and rasanya tak mungkin ada maid kot :)

e.l.i.z.@ said...

wahhh bestnyo bibik..skali skalo dih.foc lak tu ;D

mama tisya said...

bertuah bibik ayu dpt majikan mcm ayu..dpt jln2

~anna ~ said...

mmg senang kalu jalan2 bawak bibik.... ana yg ada sorg si kenit pun mesti bawak even keluar hujung minggu... ngeh,,ngeh..... dan memang untung diorang ni kan... ape yg kita makan, itu jugak la yg dia makan.. dah rezeki dia nak wat camana... mcm my maid kata.. dia kalu mkn kfc atau mcD mesti ingat anak dia kat endon tuh.. katanya lg, mak dia sedap2 mkn kat sini tp anak kat sana tak pernah pun makan.. alahaiiiiiiiii.. sedih pulak kudengar,.... bukan tu jer... kat sini makan udang, ketam... masa kat sana tk pernah sentuh tu semua... kesian kkan? :(