Friday, January 14, 2011

Jumaat pakai baju PE ke sekolah...

Jumaat..
Hari pakai baju PE ke sekolah...
Korang tau tak PE tu apa??
Physical Excercise laaa..
Banyak nya nak cerita-cerita pasal improvement aleesya kat sekolah..
Tapi tunggu masa reda2 lah sikit yer..
Huhuhu...
Sekarang ni time management pun dah lari...



Ok lah..dah nak gi amik aleesya dahhh..
Bye2..nanti jumpa lagi..

7 comments:

zura@iwan said...

ada bj PE lg ye..time sek dl pggey bj PJ

BIONIC WOMEN said...

kiutnya..nampak dah besar sangat aleesya...

mummy_ayu said...

comelnya dia...PE..dulu time kita sekolah panggil PJ or PJK...
tadika sekarang pun dah ada PE..bagus tul..

LyNn HaMzAh said...

qistina plak pakai baju P.E semalam...

n@m@n said...

kat sekolah baru ngaja PJPK satu kelas..jadi hari selasa dengan khamis pakai baju sukan jah la..hehe

Mama Zharfan said...

PE tu english term utk PJ hehe kat sini memang term PE ajer..awal2 me mcm jakun gak dgr term tu :p

Farra Dhelina said...

igt dulu2 time PE, pakai short je..hahaha