Sunday, June 20, 2010

Aleesya won "Cute baby with Chocolate"

Alhamdulillah...
Kami sekeluarga selamat sampai JB kul 6 ptg tadi dari Bukit Gambang Resort City

Tadi ader masa senggang sikit sebelum bersiap2 nak konvoi ke kenduri aqiqah..
So layan blog sambil2 tgk komen n3 "etok"
Sekali ternampak komen from ummi eisya yg mengatakan congrats atas kemenangan Aleesya sebab menang 
"Cute Baby with Chocolate contest"

Mula2 ingat kan masuk top 10, top 6 atau top 3
Sekali tgk ader komen kat shoutbox from mama yg ucapkan tahniah atas kemenangan Aleesya..

Cepat2 ibu terjah masuk blog suziey a.k.a penganjur contest ni...
Sekali tgk ah ah lah ...gambar Aleesya...
Alhamdulillah..rezeki aleesya lagi menang contest lagi...

Ni ler gambar yg dipertaruhkan...


Cantikkan hadiah purple tu...
Sangat2 suka ngan hadiah purple tu....

Sekali lagi diucapkan ribuan tima kasih utk para penganjur dan all juries..
Kerana memilih damia aleesya sebagai pemenang...

Nak tahu sapa pemenang lain???
Klik sini


p/s: Adiknya, Ayyunie dah 2 kali berturut2 tercalon dalam top 5 n top 6 ni...
Sian dia...asyik kecundang kat tangan kakak dia...
Tak pe tak pe...next season kakak dah tak leh join yer ayyunie...


16 comments:

Nia said...

Takpe, season ni rezeki kakak dulu..congrats dear!

E.L.I.Z.A said...

heheheh tggu ayunie besar sikit lg, kecundang la aleesya :P

btw, omedeto aleesya...u deserved it ♥♥♥

Suhana Shahril said...

Tahniah, Aleesya!

mama zharfan said...

congrats!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tahniah ibu dan anak... lepas ni sure ada turn ayyunie plak :)

Ummi Eisya said...

tahniah..hihi..memang layak menang pun..nampak besar tul coklat tu..ayunie,klu dah pandai posing nanti,kalah la kakak..hihii

alyyani said...

tahniah aleesya. hadiah purple tuh meja ke ayu? best nye. cantik! mata aleesya kt gmbr ni mmg ayu jr. lah kan?

~ Sall said...

tahniah...

Sha@Mama Tina said...

Wah..lagi ye.. Tahniah aleesya..takpe ayyunnie taun dpn turn ayyunnie pulak ye

ibu_Arifa said...

tahniah Aleesya..pic tu mmg cantik sgt. mmg patut pun dia menang.
tahniah yer Aleesya ;)

[-suziey-] said...

hahhahaha..xde rezeki ayyunie lg kali ni..xpe cuba lagi..huhu

congrates aleesya..ok cpt bagu aunty skt tolat tu..ahaksss

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah...kedua2 damia ni memnag tomei bangat...that't why menang k

suvanila said...

tahniah...aleesya mmg kawai

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tima kasih atas ucapan tahniah drpada kawan2 semua...insyaallah next time anak2 uols punya rezeki pulak...

hehehe...alah tak kisah lah ayyunie kalah atau menang....cuma takut nanti dia besar sikit jeles jer lah ngan kakak dia...minta2 tak lah...

rezeki masing2 kan....

Farra Dhelina said...

congrts aleesya! dah agak dah.. ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farra - thanks..