Sunday, June 20, 2010

Aleesya won "Cute baby with Chocolate"

Alhamdulillah...
Kami sekeluarga selamat sampai JB kul 6 ptg tadi dari Bukit Gambang Resort City

Tadi ader masa senggang sikit sebelum bersiap2 nak konvoi ke kenduri aqiqah..
So layan blog sambil2 tgk komen n3 "etok"
Sekali ternampak komen from ummi eisya yg mengatakan congrats atas kemenangan Aleesya sebab menang 
"Cute Baby with Chocolate contest"

Mula2 ingat kan masuk top 10, top 6 atau top 3
Sekali tgk ader komen kat shoutbox from mama yg ucapkan tahniah atas kemenangan Aleesya..

Cepat2 ibu terjah masuk blog suziey a.k.a penganjur contest ni...
Sekali tgk ah ah lah ...gambar Aleesya...
Alhamdulillah..rezeki aleesya lagi menang contest lagi...

Ni ler gambar yg dipertaruhkan...


Cantikkan hadiah purple tu...
Sangat2 suka ngan hadiah purple tu....

Sekali lagi diucapkan ribuan tima kasih utk para penganjur dan all juries..
Kerana memilih damia aleesya sebagai pemenang...

Nak tahu sapa pemenang lain???
Klik sini


p/s: Adiknya, Ayyunie dah 2 kali berturut2 tercalon dalam top 5 n top 6 ni...
Sian dia...asyik kecundang kat tangan kakak dia...
Tak pe tak pe...next season kakak dah tak leh join yer ayyunie...


Post a Comment