Friday, June 25, 2010

Rezeki di hari jumaat...tima kasih suziey & momguess, Izan, Mummy ayu & Notti notti..


Lambat pulak bersiaran hari ni..
Ok lah straight tu the point....
Antara rezeki hari ni ialah:

1. Dapat something from suziey/ momguess..tak caya ??? Tgk ni...


Panas2 from oven...baru tadi ting tong ting tong kat rumah..rupa2nya ader parcel...


Buka2 parcel tgk dapat benda ni....


Yg ni yg actual..cantikkan...alhamdulillah..rezeki anak lagi...
Masa ni Aleesya tgh tido...so tak dapat tgk reaksi dia cam mana..
Nanti balik keje tgk apa yg dia akan buat dgn stool ni...

p/s: Suziey & Momguess!! Awat macam tak cukup screw jer ni??? Ke memang ada 1 screw jer dia provided...habis tu lagi 2 lubang tu nak bubuh apa???
-
-
-
-
-
-

2.Rezeki ke 2 pulak, dapat komen from Izan kat blog n Ummie eisya kat FB....family ibu menang contest...hadiah saguhati pun menang jugakkan kan...alhamdulillah..kali ni rezeki family pulak..


Gambar yang membawa tuah...
Nak tahu lebih lanjut pemenang lain...
Klik sini
-
-
-
-
-
-

3. Nak tahu tak masa ibu balik from cuti2 malaysia tu.ader notice suruh amik parcel kat post office...disebabkan agak bizi sikit..maka semalam baru ayah damia pi amik hadiah tu...nak tahu drp sapa???



Mummy ayu & Notti notti...


Dah nama pun menang contest "cutets baby with bear", haruslah present pun dapat bear kan..thanks yer..
-
-
-
-
-
-

p/s: Aleesya + Ayyunie dapat jadi Top 30 untuk contest "Cutest Baby with Hat"
Klik sini kalau nak tgk top 30 yg lain...



Post a Comment