Thursday, June 24, 2010

Dear Blogy

Dear Blogy...
Kewujudan mu sungguh bermakna..
Kerana kehadiran mu yg membuatkan hidup ku ceria
Dapat mengenali ramai kenalan baru..
Dapat berkongsi cerita yg perlu..
Dan juga dapat menimba ilmu mana yg mahu...

Dear Blogy....
Masih ku ingat akan kewujudan mu...
Dikau wujud kerana suamiku..
Suamiku yg menciptamu untukku...
Untuk ku abadikan segala kenangan di hati perut mu..




Entry ke3 dalam blog ni
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/06/promo-gp-sepang-at-mutiara-motor.html
Tima kasih ayah kerana buatkan blog ni utk ibu dan anak2...
-
-
-

Dear blogy...
Hobiku yg suka berjalan2..
Bercuti2..
Serta bergambar2..
Yang membuatkan suamiku lagi besemangat utk menciptamu..
Maka tak hairanlah antara entry2 terawal ku adalah berkenaan Cuti2 Malaysia ku..
Supaya aku dan keluargaku adalah untukmu..


Masa ni umur Ayyunie baru 58 hari..
Hehehe...honeymoon lepas pantang..
Tu yg cuti2 Malaysia sampai 5 hari tu..
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/06/pd-genting-bukit-tinggi-melaka.html
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/06/pd-genting-bukit-tinggi-melaka-part-2.html
-
-
-
Dear Blogy..
Nama2 anakku menjadi header mu...
Kerana mereka berdua adalah inspirasi ku
Selain senang utk diingati..
Selain senang utk meniti dibibir setiap hari..


Mereka berdua sumber inspirasi setiap masa dan setiap detik..
Mereka berdua yg membuatkan hidup ibu + ayah lengkap
-
-
-

Dear blogy..
Dirimu mula dikenali kerana anak2ku..
Angkara contest yg selalu dimenangi..
Dari situlah dirimu mula dikenali..
Dari situlah dirimu mula disanjungi..


Antara Contest terawal yg menang..
Alhamdulillah...first time masuk contest anak2 terus menang...
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/damia-aleesya-is-1st-winner.html
-
-
-
Dear Bloggy..
Sesunggunya engkau banyak menyimpan kenangan...
Antara aku dan keluargaku
Semoga engkau terus utuh di persada mu..
Demi masa depan kami kelak..



First fotoshoot...
Guna Nikon coolpix jer..
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/photoshoot-konon.html


Dear Bloggy...


Tak pasti nak panggil 1st Birthday atau 1st Anniversary...
Tapi rasanya lebih prefer 1st Anniversary kot..




p/s: Terima kasih kepada follower, silent reader (termasuk jugak anonymous), kawan2 blogger dan sewaktu dengannya kerana sudi menziarahi blog ini....insyallah....mana2 yg tak sempat diterjah tu pasti ibu akan sampai jua ke blog kamu suatu hari nanti....


p/s: Betullah sebenarnya blog ni boleh menambahkan lagi kenalan yg sedia ada....ader rakan2 blogger ibu yg dah dtg rumah ibu, ader rakan2 blogger ibu yg dah pernah jumpa masa gathering, dan ada juga antara rakan2 blogger ibu yg dah berbalas bersms pun tatkala kemi sama2 memerlukan pertolongan....semoga persahabatan ini kekal hendaknya..


p/s: Dah genap setahun ni..(actually masa mula2 berblogging dulu tak tahu cara, tapi lama2 baru tahu)...akaun NUFFNANG pun makin bertambah....dah boleh cash out kan dah pun sebenarnya....tapi tunggu biar RM banyak2 dululah baru cash out...sedikit tips.....kalau nak harapkan org klik2 kat Nuff tu memang lambat dapat earning..better dapat Buffered Earning lagi cepat..



Post a Comment