Monday, June 7, 2010

Tak suka lah dia ni...suka sgt ganggu aleesya....


Hehehe..
Bilalah nak abis citer Lotus ni kan...
Mesti uols boring asyik citer sama...
Tak pe lah...selang seli citer kat Lotus ngan citer weekends kami...

Al kisahnya kan...
Lepas ibu + ayah damia main jet ski tu..
Budak2 still continue main pasir lagi...
Sekali adusss...Aleesya boleh pulak nangis kuat2...
Siap meraung2 minta dukung lagi...
Nak tahu kenapa???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Kerana malaun CLOWN ni lah...
Habis rosak mood budak2 ni main...
Ayyunie tak pandai takut lagi setakat ni...
So cepat2 lah weols beralih ke swiming pool pulak..


Kat Lotus ni ader 2 swimming pool...
Yg ni swimming pool yg lebih private sikit...
Bukan swimming pool yg kat pantai tu...
Tapi syarat pakai swim wear tetap sama... 
Memang syok ah tgk budak2 main air....


Ayyunie lah yg paling happy...
Suka bebenor main air ...
Asyik gelak2 dan ketawa jer...


Pastu Ayyunie suka bebenor kalau kita buat aksi2 ekstrem kat dia...
Suka sampai terkekek-kekek tu..


Yg ni pulak masa ayah damia ajar ibu nak swimming..
Huhuhuhu...fail weiii...memang tak leh nak apung badan lama2...
Ayah damia kata senang ajar anak daripada ibunya...huhuhu
-
-
-
-
-
Sekali kan....
Adusss...Aleesya nangis lagi...
Rupa2nya dia nampak lagi...huhuhuhu
Nyampah tul ngan dia ni...
Nak tahu sapa???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Dia ni lagi lah...
Hampehhh betul....
Spoil mood nak swiming budak2 ni...
Kali ni siap naik basikal...
Pastu dah tau Aleesya takut...
Leh pulak....dia datang dekat....
Pastu siap lambai2 lagi...
Makin meraung lah Aleesya...
Siap guests kat situ buat gaya halau2 CLOWN tu lagi...

Huhuhu...clown oh clown...
Nyah ko dari hidup kami...


p/s: Semalam masa lepas habis tgk citer LBS tu....masa turun escalator...nampak clown lagi...sempena FIFA world cup...Tapi kitaorg buat tak tahu jer...kebetulan Aleesya pun tak nampak...kalau tak mau Aleesya menangis kat situ jugak...nasib baik...
Post a Comment