Friday, June 11, 2010

"Mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest"


Nak join contest yg dianjurkan oleh mamaeja  & JJC ni...

closing date : 17th June 2010



Nak tahu lebih lanjut lagi klik sini






Name: Damia Aleesya bt Khairuddin
DOB: 17/10/2007
Nama Ibu : Ayu
email: zamzarina99@yahoo.com

Gambar diatas diambil masa kami sekeluarga bercuti di Duta Sand Beach Resort, Kuantan pada December 2009. Masa ni Aleesya sangat teruja untuk bermain pasir. Disebabkan cuaca yang panas, maka haruslah Aleesya pakai hat ni kan....kalau tak memang sun burn ler muka anak ibu ni...



Name: Damia Ayyunie bt Khairuddin
DOB: 30/03/2009
Nama Ibu : Ayu
email: zamzarina99@yahoo.com

Gambar yang ini pula diambil masa weols baru jer bercuti ke Lotus Desaru 28 May lepas...panas2 lagi gambar ni...reason yang sama dengan kakaknya...Ayyunie memakai hat pink tu sebab cuaca yang agak panas dipantai...Walaupun hat tu lain tema ngan baju Ayyunie...tapi Ayyunie tetap sweet kan...



About blog mamaeja


Actually serius cakap, masa ibu mula2 jumpa blog ni pun sebab nak join contest ni...Actually lepas ibu baca mana2 n3 yg memikat hati, blog mamaeja ni banyak berceritakan kehidupan serta anaknya..ader juga info pasal contest2 yang lain...huhuhu..tak pe..tak pe..lepas ni blogwalking lagi ke blog mamaeja ni utk berkenalan lebih rapat lagi...


11 comments:

miera said...

hooo.hhoo...cute bangat..rajin tol kak ayu masuk contest ekk..miera pun ngah gigih nak join gak..kharus la ber photoshoot kan. =)

Farra Dhelina said...

goodluck putri2 ! :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

MIERA - ni time rajin miera...kalau time malas...sebelah mata pun tak pandang...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

farra - thanks auntie.

Nana said...

gambar aleesya mmg ada chance nak menang caya la cakap kita hehehe

Nia said...

alala...good luck dear!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

gud luck...sangat la cantiknya pic Aleesya tu..ala-ala model gitu..Ayyunie pun tak kurang comelnya.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nana -hehehe...semua pun ade chance nak menang..tapi kalau menang lagi suka...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

nia - thanks...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

haiza - thanks...hahhh?? ala2 model?? alhamdulillah...

mama eja :) said...

hai dearie... your both girls memang kiutmiut :) ada satu je pembetulan... contest banner kat sidebar tu mintak link ke blog mamaeja ye... dah sudah nnt please inform me :)