Wednesday, June 9, 2010

Payu Dara

Ada apa dgn payu dara??


Yang kita tau..payu dara ni aderlah utk membekalkan susu kepada anak2 kita kan...
Tak pun ia sebahagian daripada anugerah Illahi utk mensempurnakan lagi tubuh kita...



Semua pompuan ader payu dara kan...
-
-
-
-
-
-
-
Tapi semalam kan...masa tgh blogwalking...
Tiba2 terbaca 


"PAYU DARA PANJANGKAN USIA LELAKI"


Tak percaya???
Klik sini


So persoalannya???




BOLEH PERCAYA KE NI???




Nampaknya lepas ni makin ramai ler lelaki yg cuba dok usha2 pandang lama2 payudara isteri masing2 kan...
Kalau pandang yg org lain punya cam mana??? Akan panjang jugak kah usia lelaki tersebut??? ekekekekekee....rasa pendek usia kot akibat disembelih oleh para isteri masing2...hahaha.





Habis tu kalau pandang yang macam ni???
Confirm lelaki tu tak mati2 kan...

Sebab lagi besar payudara yg dipandang...lagi panjang usia lelaki tu kot...


APA PENDAPAT ANDA???



17 comments:

ibu_Arifa said...

huhu..kalo mcm tu punyai besar/saiznyer... confirm lelaki mau minta hidup 100 tahun lagi..
huhuhu

hentakbelipat said...

lain amcam je bunyi entry kali ni kak

Ju@Lucky^Mummy said...

uiks... x mati lemas ke camtu.. huhuhu

firahadifa said...

ahahahahha.. i hanya mampu gelak.. kekeke

IMAN'S UMI said...

Mak aih, besar giler tu, mcm x dpt nk support oleh tubuh je, tgk kurus.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ibu arifa - ekekekek tambahan 100 tahun lagi yer...hurmm..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hentakberlipat - n3 panas sikit..kasi warm up di kala mengantuk..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ju - ekekekek...ntahlah..tapi kaum adam kan suka yg besar2 ni...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

fira - jom sama2 kita gelak...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

iman's umi - tak pasti..ni telah diedit guna pc atau yg real...tapi kalau yg real..huhuhuhu

emaduel said...

uishh..menakutkan je tgk :D

Cindy said...

aku rasa teori tuh saje untuk menyokong mereka2 yang suke show off breast mereka.
Makin byk kali pandang, makin bertambah dosa.
teori org kafir - wani

MamaDamia a.k.a Haiza said...

err kalau pompuan nak panjang usia..nak kena pandang apa plak kat kaum lelaki tu?...tettttttt...takkan pandang je kot?..tettttt lagi :P

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

emaduel - mana tak takut...over size kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wani - aku pun tak percaya sgt..nampak sgt diaorg ni nak show off kan..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

haiza - kah kah kah..agak2 nak pandang apa erk kalau pompuan nak panjang umur...teetttttt

E.L.I.Z.A said...

hahahha yo ko? hurmm kalu bini keno kanser payudara? mati la sang suami :P nauzubillahh


besarnyoh!