Tuesday, June 29, 2010

Paintball Shooting


Sambungan citer kat Bukit Gambang Resort hari tu

Day 2


Ni masa Aleesya mula2 bangun pagi..
Amik angin kat veranda
Sambil2 melihat pemandangan kat luar tu..
Apa2 pun badan still demam lagi..


Masa breakfast..
Punyalah ramai umat
Tapi yg bestnya walaupun ramai...services still mantap..
Tak macam pengalaman ibu kat A famosa...
Kalau dah ramai2 tu, memang teruk ah services dia..



Disebabkan pagi2 tu Aleesya dah makan ubat..
Maka tak sempat nak breakfast pun Aleesya dah lali..
So kesudahannya, tertido dalam stroller..


DAH SIAP BREAKFAST..
bawa Aleesya + Ayyunie masuk bilik..
Maka bermulalah aktiviti ibu + ayah damia...
Boringkan...takkan lah nak tunggu anak2 tido dalam bilik..
So first aktiviti ialah Paintball shooting
Gambar kat atas tu tgh tunggu giliran


Ni masa dgr intruction drp staff kat situ..
Btw taklah susah sgt rasanya painball shooting ni..
Cuma staff kat situ pernah cakap...
Jangan cepat panik...sebab kalau panik atau melatah, 
Mungkin focus kita lari..
Bila dah lari, mungkin kita akan teralih senapang then shoot org2 kat situ..
Pernah terjadi ader pompuan melatah then pabila hilang control, dia tershoot semua staff2 kat situ..


Hahahaha...sempat posing lagi ngan topeng ultraman tu..


Ok..ok...kita focus...
Yg ibu amik 20 pallet..
Boleh ler..mengena gak ah lebih kurang 10 pallet..
Yg penting focus..



Macam2 gaya ada ni..


Btw ni hanya painball shooting yer...
That's mean macam kita shoot benda2 yg kita nak attact..
Bukan WARZONE tau..
Kalau main yg warzone tu..haruslah lebam2 segala badan ibu ni...
Rasanya tak sanggup nak main warzone tu...
Nak cuba yg paintball shooting ni pun takut2...
Tapi ok lah, sebab tak der org attack kita kan...hehehe


p/s: Nantikan citer penuh tragik masa ibu main ATV ride pulak...


Post a Comment