Friday, June 11, 2010

Saya dah addicted


Macam tak percaya...tiba2 addicted...
Dulu kalau nampak org beli, mulalah hati berkata2
" Air cam tu pun nak beli"
Pas tu makin lama makin ramai lak yg beratur beli...
Hati pun berkata2 lagi
" Best sgt ke air tu?"

Memamng takde niat pun nak try minum air tu...
Tapi sekali dalam sebulan yg lepas masa kat Jusco..
Akibat dahaga yg keterlaluan..
Maka ayah damia pun beli lah air tu..
"Oreo chocolate belended with pearl"
Sekali ayah damia memuji2 kesedapan air tersebut...
Siap cakap kalah air starbucks ...ekekeke

Ibu pun cubalah rasa...
Ya Allah...sekali dah rasa, hah ko amik...
Terus berebut2 ngan ayah damia...
Sekali cuba terus addicted..

Actually setakat hari ni, yg selalu beli ialah perasa chocolate jer..
Tak pernah rasa lagi perasa lain walaupun ader 25 perasa yg lain...
Tak caya??
Kalau uols masuk kat atas tu....mesti korang pun meleleh air liur...

Siap studenst2  ibu pun dah addicted jugak coolblog ni tau..
Tong sampah sampai 3-4 bakul kat belakang tu penuh ngan coolblog cup jer..
Sampai kan ader sms utk ibu
"Cikgu nak kirim coolblog tak?"
ekekekekekek..
Tak pun kalau staff ibu nak pi rehat kat Jusco...
Siap kirim coolblog lagi tu...
Penangan cool blog betullah..


Aiseymenn...
Ni jer lah satu2nya gambar coolblog yg ader...
Tak der pulak gambar oreo chocolate blended with pearl tu..
Kalau ader mesti korang terliur agaknya...weeee...




Hah ni ader satu lagi gambar...
Nampak tak yang dia tulis chocolate blog tu
Kat atas biji2 tu lah nama dia "pearl"
Yang selalu ibu beli yg oreo tu RM4.10..
Memang best..


p/s: Tak pasti kat luar Johor ader coolblog atau tak..

p/s: Yeayyy..hari ni last keje...pas tu cuti 9 hari sampai next week...akan adakah cuti2 malaysia???



Post a Comment