Wednesday, June 16, 2010

Ada apa di KB MALL


Tengahari semalam...
Jalan2 di KB Mall...
Tiba2 ibu terpandang sesuatu...
Cepat2 bagitau ayah damia...
Ayah damia macam tak percaya...
Dia cakap..
"takkan lah addicted sampai kemaruk cam ni"

Ibu suruh ayah damia tgk betul2..
Akhirnya dia percaya jugak...
Cepat2 weols turun escalator...
Semata2 nak beli benda tu...

"Oreo chocolate with pearl" satu...

Hehehehe...korang leh agak tak apa benda tu??
Tgk ler entry addicted ni..
Tak sangka kat KB MALL pun ader coolblog ni...
Walaupun baru sahaja lepas minum2 n makan2 kat food court..
Tapi beli tetap beli...

p/s: Dah maju rupanya Kota Bharu ni....macam2 adaaa..

p/s: Tahu tak....setiap kali beli oreo chocolate with pearl ni...Ibu pasti berebut2 "peral" tu ngan Aleesya + Ayyunie..kalau lambat sikit jer, mesti Ayyunie gigit jari ibu...

p/s: Malam ni tenet slow giler..may be hujan lebat di Kelantan ni...so entry tanpa gambar lah ye...

p/s: Bersiaran daripada Pasir Mas kelantan....

p/s: Ayah damia cirit birit dah 2 hari...ni demam pulak..doakan kesihatannya yer..

p/s: Tak sempat nak blogwalking lagi....nak reply komen pun tenet slow...sangat2 teruja nak reply komen 

p/s: Banyak citer nak diceritakan ni...

p/s: Berapa banyak p/s: daaaaa????


Post a Comment