Sunday, January 2, 2011

Kemenangan pertama utk 1/1/11


Alhamdulillah..
Pembukaan tahun baru dengan kemenangan!!!
Kali ni gambar yg menjadi pilihan memang jarang2 di pasaran..
Sebab apa?? Sebab selalunya gambar aleesya + ayyunie yg menang contest..
Tak pun, gambar ibu nya atau gambar couple ibu + ayah damia menang..
Kali ni gambar ayah damia sorang jer menang..Menang Hadiah Utama pulak tu...
Nak tgk tak gambar mana??



Nak tgk senarai penuh kemenangan???
Klik2 bawah









9 comments:

MrS. F!zA said...

memang jarang dipasaran pon..hehe

tahniah!

e.l.i.z.@ said...

wahhhh..omedeto!

jarang² di pasaran dih hehehhe

Nana said...

tahniah...
hehe pasni bole counting gak mcm mz...
heheh

*∽ IZAN ∽* said...

tahniah Ayu..!! memang patut menang gambar nihh!!! nicee....!! kat USS kan..?

ibu_Arifa said...

tahniah...murah rezeki nih..dah menang dah awal2 tahun gini...

aminnn..

Mama Zharfan said...

congrats yer!! silakan counting2 heeheh senang nak trace winning+hadiah hehhe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

phewwwittt...
gambar ayah damia plak menang....
cayalah...

rezeki di tahun baru..and sure lepas nie byk lagi contest yg akan di menangi ...he he heh

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah k, ni namanya sekuarga yang murah rezeki, dari anak sampai ayah ibunya pulun contest...tahniah

mama rifQy said...

rezeki ayah damia pulakkk!! rezekiiiii sekeluargaa nih!!