Wednesday, January 19, 2011

Busy Wednesday for Aleesya...

What a hectic Wednesday for her...phewwww..

Based pada pengalaman rabu lepas..

12pm - 4pm: Tadika Indah Ria

4pm - 6pm: Rehat, buat homework dan makan...semuanya di office ibu yer..bukan kat rumah.

6pm - 7pm : Tuisyen Mandarin...dengan ibunya jugak...kebetulan ibu pun ader mengajar mandarin time tu...

7:30pm - 8:30 pm: Music Class at YAMAHA

9pm - 9:30pm: Buat homework/ belajar membaca


Rabu lepas, aleesya sampai menangis at the end jam 9:30 malam tu...katanya
"aleesya nak sleeppppppppppppp!!'
Kalau kat rumah jam 7:30 malam dah sleep!!!
Huhuhu..sian tgk anak ibu penat.

Masa kelas music last wednesday, aleesya memang sangat excited...sebab bulan 12 aritu teacher music dia gi Australia...so memang cuti kelas music..pastu 1st week punya wednesday lepas pun ibu tak dapat hantar..sebab busy ngan shedule baru ibu gak..tu yg bukan main excited tu walaupun lapar..

Pengajaran daripada rabu lepas, SILA BAWA BIBIK ke office ye..kalau tak ibunya boleh pengsan urus itu ini, last wednesday tak sempat nak uruskan makan aleesya...tak sempat nak mandikan aleesya...huhuhu.dah lah ibu habis kelas mandarin adult punya kelas 7:30 malam...terkejar2 weiii..

That's really busy wednesday for her....opssss!!! For me too!!


Tak pe sayang...hari rabu sehari jer pun...be strong yer..

p/s: Tgh mencari ustaz/ustazah yang nak datang rumah mengajar kami anak beranak...


Post a Comment