Monday, January 10, 2011

Jumpa Rakan Blogger di Sunway Pyramid

Alahai...citer masa gi KL aritu..
Jumpa 1/1/11...sekarang baru sempat updated..
Dah tu balik KL, macam2 citer pulak yg berlaku..
Dari citer aleesya masuk tadika, pastu aleesya dapat top 10 contest Trudy & Teddy tu, pastu menang Minggu Ke 11 Pencarian Model Tudung Fareeda tu...aishhh..memang banyak citer kan..

Ok lah...masa 1/1/11 tu, ader janji ngan eily ni nak jumpa..
Kebetulan pulak rumah eily ni tak jauh sangat dari Sunway Pyramid ni..
Pastu weols pun memang stay kat Holiday Villa tu..
So, memang jumpa kat Sunway jer lah kami..

Punyalah susah cari parking kat sunway ni..
Round punya round punya round..
Baru lah dapat jumpa parking..
Ingat ke eily dah sampai tau...siap sms tanya kat mana lagi..
Sekali tu eily kata dia pun tgh cari perking..hehe..ngam2 lah tu kan.


Mula2 masuk Sunway tu, nampak ade persembahan kat tingkat bawah sekali..
Sementara tunggu eily ngan family dia tiba kat Burger King (janji jumpa kat sini)
Sempatlah Weols layan persembahan tu dari tingkat atas..
Actually dup dap dup dap gak tau nak jumpa eily..
Ye lah..sebab 1st time nak jumpa kan..


Lepas tu Aleesya mula minta makan burger..
Kami makan ringan2 jer, sebab nanti nak bergegas ke Bangi pulak lunch..
Pastu tiba2 muncul lah eily dengan family dia..
Wahhhh..mula2 jumpa eily ni..memang lain sikit dari dalam blog tu..
Sebab apa?? Sebab rasanya eily lagi cantik di luar...ngeh ngeh ngeh..
Sebab bersih jer muka dia...tak der noda2 langsung..


Hahahaa...gambar ni blur2 pun nak letak...poyo jer..
Sebab ni lah satu2nya gambar kami semua cukup lengkap..
Kalau nak tau ni bibik yg amikkan..
Bibik memang fail kalau manual setting ni..
Ayah damia pun, bukannya nak ingat nak tukar setting ke auto..
Sudahnya ginilah gambar kami semua...ekeke


Aleesya yg tak habis2 ngan beg baru dia..
Tima kasih yer eily atas pemberian beg utk aleesya + ayyunie tu..
Susah2 jer bagi beg tu...
Kak ayu tak sempat nak beli apa2 pun utk Dhiya...huhuhu


Hah ader pun gambar sharp..
Tapi ayah damia tak der dalam gambar tu..
Maksudnya dialah yg amik gambar tu..hehe


Rasa sekejap sangat kami borak2..
Nak makan proper pun tak sempat..
Nak borak2 panjang pun tak sempat..
Tapi at least ok lah sebab dapat gak bertentang 4 mata dengan eily ni..
Kalau tak asyik bertegur sapa dalam blog  dan FB jer lah kan....hehe


Wah wah...bukan main lagi Ayyunie ye..
Bagi peluang minum air gas..
Bukan selalu pun kan..hehe


Dhiya yg sangat behave..
Diam jer dia..
Comell kan...


Huaaaaa...nak dijadikan citer..
Masa nak amik2 gambar ni..
Aleesya agak moody..
Ingatkan moody apa..
Rupa2nya aleesya nak makan jambu ni..
Padahal aunty eily dah bagi jambu tu kat aleesya..
Tapi biasalah budak2...selagi ibu dia tak kata "boleh"..
Jangan harap dia nak amik..
Last2 bila ibu kata "boleh"...barulah dia ok sikit dan nak bergambar..hehe


Ibu dan eily...
Sebelum balik...
Lepas je amik gambar ni...terus kami bergegas ke bangi pulak..
Nampak tak aleesya tu? Moody sebab nak makan donut kat bawah pulak..
Biasalah budak2 kalau dah pukul 2, makan lunch pun belum, tido pun belum..cam ginilah rupanya..
Tapi bila balik tu, tak ingat pulak nak makan donut tu...haishhh..
Last2 aleesya + ayyunie tertido dalam keta..

p/s: Eily, sorry yer sebab lambat updated citer ni..huhu..apa2 pun kak ayu & family sangat seronok jumpa eily walaupun kejap jer..insyallah...next time kalau kak ayu gi jalan2 KL lagi, kita roger2 ok...keep in touch...Eily ader buat entry pasal perjumpaan ni...nak baca?? Klik2 bawah yer
Post a Comment