Thursday, January 27, 2011

Kat office pun dapat hadiah, kat rumah pun dapat hadiah

Hari selasa lepas..
Masa sampai2 office jer..
Tgk ader parcel dalam tersangkut kan pintu grill office..
Oh ni bukan pos laju punya parcel yer..
Pos biasa jer..
Buka2 parcel tu tgk ader.....


Beg mini yang sangat cantik macam ni..
Dan tiba2 tgk dalam beg mini tu ada...


Duit Raya utk ayyunie..
Hadiah2 kat atas tu aderlah hadiah ayyunie dapat ni 1 dalam Contest Si manjaku Riang


Terima kasih diucapkan kepada penganjur 
(alamak..link penganjur tu not found lah...rasanya sebab dia dah tukar blog tu nama lain kot)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Kemudian balik2 rumah pulak..
Tgk2 ader parcel pos ekspress pulak dok tersadai atas simen luar rumah..
Bukan pos laju kan..maka tak yah tunggu tuan rumah sign..
Pastu Memang besar gedabak pun hadiah tu..
So,tu yg posmen campak2 jer dalam rumah
Nak tau tak dapat apa??



Hah tu dia...meriah dalam ni tau..
Siap ader topi, scarf rambut, stokin newborn, white board kecik spongebob, marker pen...
Memang meriah sangat2..




Bukan si anak jer dapat hadiah tau...
Si ibunya dapat jugak..hehe
Shawl dari DUBAI....
Wah nampaknya bertambah lah shawl dari DUBAI ibu..
Sebab sebelum ni dah ader satu..SIL yg study kat Rusia dulu hadiahkan..
Terima kasih kepada http://only4contest.blogspot.com

p/s: Pssttttt...kontrobasi kes penganjur contest aritu dah kira settled yer...sebab bukan 1 jer hadiah yg dia pos..banyak giler hadiah yg dia pos...hehe..agak2 dia baca tak entry kontrobasi aritu?? Tak beli barang pun...


p/s: Ader lagi tak snap2 hadiah yg sampai minggu lepas...semalam pun dapat hadiah lagi..alhamdulillah..

Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment