Thursday, January 13, 2011

ME yg tertingi setakat ni....dan 3 BE baru sedang berdansa..


Alhamdulillah..walaupun kekangan masa utk BW dan nak updated cite2 best..
Tapi rezeki tu tetap ader..
3 Buffered earning tu baru jer dapat utk tahun 2011..
Tapi bukan serentak yer...satu-satu..
Yg the latest Maxis tu lah..Malam tadi baru dapat rasanya..
Lagi satu awal2 dah jadi ME...Digi Internet LB tu lah..
Huhuhu tak sempat nak kumpul banyak2 $$$

ME yg terbanyak setakat hari ni bersama NUFFNANG ialah RM60.22 tu lah..
Olay LB punya iklan...hehe..iklan Olay tu pun masuk dalam majalah KUNTUM tau.
Apa2 pun semua ni sebagai BONUS....kalau ader alhamdulillah..



13 comments:

Mama Zharfan said...

congrats yer ayu :) byk tu :) me so far highest rekod BE ialah RM107 :)

selamat mengumpul $$$ yer :)

mama tisya said...

wah byk tu...sure masyukkkkkkkk

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

byk gark ler tu ayu kalau dah ada 3 BE...zana nyer baru 1 BE ayu

tak cukup masa dah nak BW sekarang nie...tp jadi ler....suka2 jer pun

Gieyana said...

wahhh.. tahniah..tumpang hepi dgn rezeki kengkwn walaupon Ai punya x seberapa..kekangan masa utk BW di siang hr..:(

BIONIC WOMEN said...

jeles ler kalau citer pasal BE or earning..eily nyer snagat skit..
Xperlah slow2...huhuh

Nana said...

banyak tu
kita xpenah dapat banyak mcm tu

mummy_ayu said...

wah..masyuk tu..tahniah!!

alyyani said...

ish, nape la tak terbukak pintu hati ni nak explore pasal ni. huhuhu.. tp tu la, income yg tak yah buat apa. update blog saja kan? :)

zura@iwan said...

tahniah2 ayu..masyuk2....ku punya bila nk nek ek..huhu...

e.l.i.z.@ said...

wahhhh byk nyohhhhhh

e.l.i.z.@ said...

wahhhh byk nyohhhhhh

mama_umar_maryam said...

zt klu dpt rm 10 pon tdo dh senyumm,hahaha

Farra Dhelina said...

byk nya olay kak yu ye!!