Thursday, January 13, 2011

ME yg tertingi setakat ni....dan 3 BE baru sedang berdansa..


Alhamdulillah..walaupun kekangan masa utk BW dan nak updated cite2 best..
Tapi rezeki tu tetap ader..
3 Buffered earning tu baru jer dapat utk tahun 2011..
Tapi bukan serentak yer...satu-satu..
Yg the latest Maxis tu lah..Malam tadi baru dapat rasanya..
Lagi satu awal2 dah jadi ME...Digi Internet LB tu lah..
Huhuhu tak sempat nak kumpul banyak2 $$$

ME yg terbanyak setakat hari ni bersama NUFFNANG ialah RM60.22 tu lah..
Olay LB punya iklan...hehe..iklan Olay tu pun masuk dalam majalah KUNTUM tau.
Apa2 pun semua ni sebagai BONUS....kalau ader alhamdulillah..



Post a Comment