Wednesday, January 19, 2011

Sesi merapatkan ukhwah bersama family di dataran...

Petang ahad lepas...
Decided nak gi makan steamboat kat dataran..
So sementara tunggu dinner tu..
Kami round2 dulu kat area dataran JB ni..

Ramai org masa tu..
Ader yang menjadi penyokong bola.. (tak pasti pulak team mana berlawan)
Ader group photography..
Ader group budak2 sekolah..
Dan yang pasti ramai gak yang bawa anak2 kecil gi main2 ngan basikal serta bola kat situ..
Maka aleesya + ayyunie pun of coz tak nak ketinggalan berkejaran kat dataran tu kan.


Sebelum main2 bergambar dulu yer..
Yg kat belakang tu abaikan..sebab dah gian sangat nak masuk gambar..
Yelah..selalu behind the scene kan..
Tu pun behind the girls..hehe..
Aleesya jarang2 keluar pakai pants ala2 legging tu..
Selalu pakai skirt atau gaun kan..
Dah tu ramai pulak yang komen kat FB..ayyunie lagi sweet dari aleesya..huhu


Aleesya yg tengah main2 ball


Sekarang dah pandai buat muka cheecky sehhhh kalau amik gambar..


Ayyunie pun teruja main ball tu..
Bola baseball tu..
Kalau kena kepala atau kaki..huhuhu..confirm benjol..


Ayyunie dan baju zaman batunya...hehe


3 beranak sedang berebut bola..


Ayah damia sedang mengaja ayyunie something tentang bola tu..


Hohoho....2 beradik yang sedang berebut bola..
Confirm ler aleesya yang menang kan..huhu
Tak nak letak tau beg sandang yg aunty eily bagi tu..
Sayang betul dia..


Oh..that's me with the liltle angle..


Hahaha..bibik kena dera amik gambar kami..
Nasib baik menjadi...


p/s: Hati pasti suka kalau anak2 dan suami gembira kan..

p/s: Semua gambar2 di atas diambil menggunakan 50mm f1.8..

p/s: Lepas dah main2, kami makan steamboat di gerai kegemaran kami pula...
Post a Comment