Monday, January 31, 2011

Tetamu jauh itu

Alahai...baru jer nak buat suprises.
Sekali tgk tetamu jauh tu dah buat entry dulu...
Ibu pun tak tau pasal entry tu...
Nasib ader yg bagi komen kata tetamu jauh dah buat entry tu..hehe

Na, awat cepat sangat buat entry...ekekkeke

Ibu kalau ader tetamu nak datang, memang prefer jumpa kat rumah jer..
Sebab ader anak2 kecik kan...so biar diaorg selesa main2 kat rumah jer..
Walaupun tahu yg diri ini bukan terror benar bab2 masak ni..
Tapi sebagai menghormati tetamu yg first time nak bersua muka..
Rasanya gigih juga nak masak2....sebab hobi pun memang suka masak2...hehe
Unless kalau betul2 memnag tak sempat nak masak bagai..
Wajib ler jumpa kat luar kan..
Eh, rasanya blogger2 yg datang rumah ibu semuanya makan2 kat rumah jer kot...hehe


Na aka mama iqy tengah makan2 bersama suaminya, keri..
Memang best jumpa Na ni, peramah. jer suami isteri...
Macam2 citer nak diborakkan...
Sepatutnya janji nak datang kul 9:30 pagi..
Tapi sesat punya pasal, sampailah juga jam 10:15 pagi..


Yeayyyy...dapat juga jumpa Iqy secara live...
Memang betullah kata Na, kalau amik gambar Iqy, suka buat muncung2 tu..
Yang bagusnya Iqy ni, tak takut org langsung...
Tak macam Aleesya + Ayyunie...takut2 sikit kalau jumpa org..hehe



Sedondon diaorg..pink gitu...
I likeeeeeee...
Agak2 kalau aleesya + ayyunie ader adik lelaki...ginilah rupanya yer tak??? hahahaa


Dah lepas makan2..
Wajib bergambar yer..
Rasanya kalau dah nama blogger tu..
Of coz lah nak amik gambar kan..


2 dara, 1 teruna..
Terima kasih yer Na, sebab bagi handbag tu kat aleesya, dan scarf tu kat ayyunie..
Keesokkannya dah terus guna tau..
Aleesya letak handphone dan wet tissues dalam handbag tu...
Ke hulu ke hilir..bawak beg tu..
Malam tadi gi Giant pun bawak beg tu...hehe


Memang peramah orangnya Na ni...
Dah gaya ibu anak 3 pun yer ni...hehe


Opssss..perasan tak???
Kat atas tadi pakai baju + tudung lain..
Ni dah berubah imej pulak..
Hehehehe...sian Na ngan family..
Siap kena tunggu kak ayu mandi + siap2 nak gi keje ..
Kiranya senang sekali arung semua keluar..
UPDATED: muka ibu masa pakai tudung biru ni nampak chubby kan...sebab tudung tu awning dia thai silk..so kat tepi tu memang melepek je kat dahi dan pipi. Tak tinggi cam awning biasa tu...Cuba bandingkan ngan gambar kat atas tu yg pakai tudung pink + kuning tu...nampak lain betull..hahahahah..statement nak cover diri sendiri tu...ekekek


Alahai..sian pulak aleesya nampak muka jer...



Haaahhh...ni baru nampak semua..
Cilok gambar dari blog Na aka mama iqy ni...hehe
Nampak tak aleesya tu???
Siap2 dah nak gi school...
Cukup lengkap gambar kat atas tu..
Credit to bibik yer...hehe

Buat Na & Keri, kak ayu ngan abang khai nak minta maaf andai kata ader yang terkurang semasa layanan kami tempohari...kalau ader salah silap tu, kiranya halal yer..insyallah...moga kita dapat berjumpa lagi lain hari..mana tau kot2 otw kak ayu balik kelate..tiba2 datang angin kus2 nak singgah2 terengganu, leh singgah rumah Na yer...moga perhubungan kita bukan setakat di alam maya sahaja...peluk cium kak ayu utk Iqy yang comell dan cepat mesra dengan org tu yer..

Kalau nak baca entry Na tu...klik2 bawah..


p/s: Na, tima kasih jugak atas pemberian kepok losong dan 2 paket kepok keping tu...Dah habis pun na kepok losong tu...kepok keping tinggal 1 paket jer...hujan2 ni sedap layan kepok panas2...hehe




 Nak tambah duit selain Nuffnang??? Klik2 banner bawah!!
Post a Comment