Tuesday, August 11, 2009

::DAMIA ALEESYA IS THE 1ST WINNER ::

Damia Aleesya menang lagi................kali ni dalam contest "MY CUTE LIL PRINCE/ PRINCESS" yang dianjurkan oleh Mama Aqish.

Pertama sekali ibu macam tak percaya jer bahawa Damia Aleesya boleh menang.......Ya lah kan... Kalau ikut kiraan undi yg ibu review balik dalam comment untuk contest ni rasanya ader 3/4 org jer yg undi (tima kasih lah kpd sesiapa yg undi ekkkk)......ibu langsung x letak harapan yg tinggi kerana ibu tahu ibu ni masih baru dalam dunia blogging ni.....follower pun x ramai.....dah lah tak buat entry pasal meraih undi.......(cuma ader selitkan dalam entry bibik Aleesya buat hal tu jer), then x pandai langsung nak promote2 kat blog org lain suruh undi.............so ibu memang rasa tak der harapan langsung lah nak menang............

Pas tu semalam tgk ader entry drp mama_aqish pasal top 5 utk contest ni. Ibu langsung x teruja ...cuma nak tgk lah juga sapa yg tercalon...............tiba2 masa ibu tgh review tu ibu ternampak gambar Aleesya ..............ibu cepat2 cakap kat ayah............ayah kata cam mana leh tersenarai ni? Macam x percaya jer.... tapi lepas baca keterangan mama_aqish, ibu merasakan mungkin pemilihan Damia Aleesya adalah berdasarkan keputusan juri2. Namun ibu tetap tidak meletakkan harapan yg tinggi.

Pagi2 ni ayah cakap kat ibu bahawa seingat ayah result utk contest ni adalah hari ni. Ibu buat don't know jer coz tahu memang tipis Damia Aleesya ni nak menang. So ibu langsung x amik kisah. Ibu buka blog pun just baca komen2 yg dihantar utk entry ibu.....sampai jer kat office araound 2pm tadi........ibu pun buka blog.........tgk2 ader entry pasal winner utk contest ni......masa ibu buka blog mama_aqish tu, langsung tak terpk yang Damia Aleesya akan menang........sekali terkejut gilerrr ibu tgk nama DAMIA ALEESYA adalah sebagai 1st Winner utk contest ni..terus ibu call ayah.....ayah pun macam x caya siap kata ibu tipu lg..........bila dah buka blog depan mata barulah ayah tahu kebenarannya.............

Alhamdulillah, ader juga rezeki DAMIA ALEESYA.............terima kasih tak terhingga diucapkan kepada penganjur contest ni, mama_aqish, juri2 yang naik juling untuk memilih the winner, sahabat2 blogging yang telah mengundi Damia Aleesya & Damia Ayyunie dan juga kepada diri sendiri kerana mencuba menghantar gambar2 untuk join contest ni (leh cam gitu ekkk).

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal kemenangan contest ni, leh klik disini.

p/s: Kepada sahabat2 lain, anak2 anda adalah ratu/ putera di mata dan hati masing2.






Post a Comment