Tuesday, August 11, 2009

::DAMIA ALEESYA IS THE 1ST WINNER ::

Damia Aleesya menang lagi................kali ni dalam contest "MY CUTE LIL PRINCE/ PRINCESS" yang dianjurkan oleh Mama Aqish.

Pertama sekali ibu macam tak percaya jer bahawa Damia Aleesya boleh menang.......Ya lah kan... Kalau ikut kiraan undi yg ibu review balik dalam comment untuk contest ni rasanya ader 3/4 org jer yg undi (tima kasih lah kpd sesiapa yg undi ekkkk)......ibu langsung x letak harapan yg tinggi kerana ibu tahu ibu ni masih baru dalam dunia blogging ni.....follower pun x ramai.....dah lah tak buat entry pasal meraih undi.......(cuma ader selitkan dalam entry bibik Aleesya buat hal tu jer), then x pandai langsung nak promote2 kat blog org lain suruh undi.............so ibu memang rasa tak der harapan langsung lah nak menang............

Pas tu semalam tgk ader entry drp mama_aqish pasal top 5 utk contest ni. Ibu langsung x teruja ...cuma nak tgk lah juga sapa yg tercalon...............tiba2 masa ibu tgh review tu ibu ternampak gambar Aleesya ..............ibu cepat2 cakap kat ayah............ayah kata cam mana leh tersenarai ni? Macam x percaya jer.... tapi lepas baca keterangan mama_aqish, ibu merasakan mungkin pemilihan Damia Aleesya adalah berdasarkan keputusan juri2. Namun ibu tetap tidak meletakkan harapan yg tinggi.

Pagi2 ni ayah cakap kat ibu bahawa seingat ayah result utk contest ni adalah hari ni. Ibu buat don't know jer coz tahu memang tipis Damia Aleesya ni nak menang. So ibu langsung x amik kisah. Ibu buka blog pun just baca komen2 yg dihantar utk entry ibu.....sampai jer kat office araound 2pm tadi........ibu pun buka blog.........tgk2 ader entry pasal winner utk contest ni......masa ibu buka blog mama_aqish tu, langsung tak terpk yang Damia Aleesya akan menang........sekali terkejut gilerrr ibu tgk nama DAMIA ALEESYA adalah sebagai 1st Winner utk contest ni..terus ibu call ayah.....ayah pun macam x caya siap kata ibu tipu lg..........bila dah buka blog depan mata barulah ayah tahu kebenarannya.............

Alhamdulillah, ader juga rezeki DAMIA ALEESYA.............terima kasih tak terhingga diucapkan kepada penganjur contest ni, mama_aqish, juri2 yang naik juling untuk memilih the winner, sahabat2 blogging yang telah mengundi Damia Aleesya & Damia Ayyunie dan juga kepada diri sendiri kerana mencuba menghantar gambar2 untuk join contest ni (leh cam gitu ekkk).

Kalau nak tahu lebih lanjut pasal kemenangan contest ni, leh klik disini.

p/s: Kepada sahabat2 lain, anak2 anda adalah ratu/ putera di mata dan hati masing2.






18 comments:

Gieyana said...

Tahniah yer..:)

Maya said...

Tahniah ye

Untuk damia Alessya sekeluarga

from Damia & Danish

Anonymous said...

congrats...murah rezeki aleesya..

Mata Hati said...

tahniah..
murah sungguh rezeki..

E.L.I.Z.A said...

wahhhh! tahniahh!
aleesya meme comel pun...sbb tu menang!!! omedetoooo

Atiqah said...

tahniah..mmg patut menang pon..

illa said...

tahniah....:))

Nana said...

wah tahniah damia!!

MaMa3H said...

tahniah...menang lagi.....:)

[-suziey-] said...

congratulation...

mama tisya said...

tahniah damia..mmg comel ngan kebaya tu

c a b b i e n a said...

congrtss!!!
terserlah kecomelan damia
:)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

congratezz Aleesya.. mmg pemenang nie sgt cumells larr.. mmg layak menang..(blh jd calon menantu neh..hehe)

ibu damia said...

Tima kasih banyak2 diucapkan kepada sahabat2 atas all the wishes.

Gie - congrat for romantic couple contest...memang patut awak menang

maya -tq yer...sama lak nama Damia

mumy & mata hati - semoga rezeki Aleesya sentiasa murah

mama3h - yeye..menang lagi...tq

suzie - hehe..samalah kita..congrat too to Aqeel


eliza - riri n eiyman pun come gak... cuma kali ni rezeki Aleesya jer..


Atiqah & ila & nana - tq...


mamatisya - agaknya berkat kebaya tu kot coz dah ramai giloss tanya kebaya tu beli kat mana....

cabbiena - tq for the wishes

e-car nazrin - nak wat menantu??? ni kena letak syarat banyak sikit coz dapat bakal mak mertua yg vogue ni....

mama izzya said...

tahniah dpt 1st..mmg cute sggh damia ni..

Mama_Aqish said...

he..he..pasni mesti Ibu Damia dapat ramai kawan....leh la jadi popular ek...len kali join la k...leh tambah ramai kenalan...memnag cute aleesya itu...mana beli kebaya tu???

ibu damia said...

mama izzya - tq yer....

ibu damia said...

mama_aqish - hehe glamer ke???? insyallah....leh tambah ramai kenalan.....

tq yer sebab cakap Aleesya cute...kalau ader peluang nak jer join contest lg.....

ramainya tanya beli kat mana kebaya tu???? ader kata beli kat bandung la, jakarta la, jalan TAR la, tempah sendiri la......jawapan sebenarnya ialah di Singapore....

rasanya macam nak buat contest dan hadiah dia ialah kebaya from singapore lak (mampukah aku mengendalinya)???