Saturday, August 29, 2009

::CANDID - GIVEAWAY CONTEST::

 
 Ada apa dengan banner di atas?
ooooo, rupa2 nya contest lagi.....
Kali ni contest dianjurkan oleh cik zieha ...
sesiapa yg nak join contest ni leh klik di banner sidebar atau klik 
Semua syarat2 have done......
So pic yang dipilih..................
**
**
**
**
**
**
**
**

 
 Gambar ni diambil pada bulan Ogos, 2008 kat Bungalow A Famosa Resort......hehe......masa ni ayah ader reunion ngan geng2 lama rumah sewa masa belajar kat UTM dulu. Pic ibu kat atas ni lak menunjukkan ibu tengah rakus mencari gula2 dalam tepung. Perghhh x hingat apa tu cari gula2.........nak menang punya pasal memang bersungguh2lah ibu menerkam ke arah gula2 yang dijumpai dalam tepung tu (masa ni bibik yg tolong amikkan gambar).Dan hasilnya pasangan ibu & ayah memang menang pun...... Yang bestnya masa buat xvtv ni, semua participants x control macho atau cun.....semua sporting jer. Dan yg lagi best semua wifey2 kepada kawan2 ayah ni  tgh pregnant (kali ke 2) below 2 months termasuklah ibu tengah pregnantkan Ayyunie 5 week.
(Sekali tgk gambar ni macam sujud ke lantai pun ader, tersembam ke tanah pun ader, ekekekek)
***********************************************************************************
Yang ni bukan utk dipertandingkan.....
Cuma nak tunjuk yang lady pakai baju pinky tu sememangnya sah2 adalah ibu....
Coz pic yg dipertandingkan tu x nampak muka...
 



 
 

Post a Comment