Tuesday, August 18, 2009

What do you think about this M.A.C ?


Still in the box
Align Center

After taken out from the box


Jeng3x...... the blusher........

Masa ibu gi pesta konvo aritu, punyalah ramai org dok kerumun satu booth ni.....ingat ke ader apa? Rupanya ader jualan M.A.C ni............tgk2 rupanya M.A.C ni bukan yg ori punya....... tapi disebabkan ramai org beli, ibu pun terpengaruh gak beli. Tapi ibu terpengaruh beli blusher ni jer coz tgk blusher ni easy to use..............cuma cabut penutup dia, then terus boleh apply kat cheek kita coz dia ader satu bekas yg letak serbuk blusher tu.............mula2 tu takut gak nak beli coz takut ader effet kan face.......tapi salesgirls tu kata tak der apa2 lah, coz dia pun pakai gak.........memang muka salesgirl tu cantik pun......

B4 ni ibu cuma beli eyeshadow n maskara jer dari jenama M.A.C ni.....(yg ori ok.....kat Jusco Tebrau ada)...........x pernah guna lagi produk M.A.C yg lain......so cam mana ni....still takut2 nak guna....tu ader dlm kotak lg.....ayah siap senyum sinis kat ibu masa ibu beli blusher ni.....huhuhu....

P/s: Ibu ader sorang kawan ni buat andaman utk pengantin........dia kata dia pun guna M.A.C yg ni gak utk customer dia.....jimat kos kata dia........dia ader adik tgh study kat London....then adik dia ckp kat London M.A.C yg latest ader lah hello kitty ni.........masa tu x silap bulan 5 tahun ni.........mmmmmm..... nampaknya M.A.C. hello kitty ni telah melanda Malaysia.................

SO ADER SESIAPA BOLEH BAGI PENDAPAT TAK TENTANG PRODUK NI?



Post a Comment