Thursday, August 27, 2009

:: BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST LOOKING - AYYUNIE:

Kalau tadi Sis Aleesya masuk contest ni...
Sekarang giliran Ayyunie lak masuk.....
Since ibu ada 2 princess yang cukup syarat nak masuk contest ni,
maka dengan ini ibu hantar penyertaan yg ke-2 untuk Ayyunie....
Semua syarat2 rasanya ibu dah penuhi.....
.
Kalau tadi nak pilih gambar Aleesya susah.....
Ni nak pilih gambar Ayyunie lagiiiiiiii lah susah......
Coz Ayyunie baru jer 4 bulan ++ hidup kat Muka Bumi ni......
Tak banyak gambar yang ibu sempat snap.....
Insyaallah, nanti ibu snap banyak2 gambar Ayyunie ok......
Jadi gambar yang dipertaruhkan untuk Ayyunie ialah:
**
**
**
**
**
 

Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 4 bulan 1 minggu (Gambar ni diambil pada 8/8/09 - baru 3 minggu lepas)
Dimana gambar diambil: Kat Stulang......kebetulan hari tu dah x tau nak gi mana....nak gi tempat org crowded takut H1N1......last2 ibu ajak ayah gi Stulang tgk2 laut (laut ke) dan org cari lala (yer kot)....
Suka tgk gambar Ayyunie ni coz senyuman dia mebuatkan ibu & ayah cair.....dan sememangnya ibu tahu Ayyunie ni pemurah senyuman.....pantang diagah...mula lah senyum meleret jer....
Syarat seterusnya adalah gambar baby bersama mummy / dady...
Jadi gambar yang dipilih ialah....
**
**
**
**
**


 
Nama: Damia Ayyunie bt Khairuddin
Umur: 4 bulan 1 minggu (Gambar ni diambil pada 8/8/09 - baru 3 minggu lepas)
Dimana gambar diambil: Kat Stulang......


Post a Comment