Thursday, August 20, 2009

: :HITAM ITU MENAWAN::

Seperti biasa khamis merupakan malam tema utk students ibu......so last thursday temanya adalah warna hitam............abaikan students pakai mask tu kerana memang sekarang kat school ibu n ayah semua students & staff diwajibkan pakai face mask tu. Cuma biasalah ader beberapa students yg x pakai mask tu dengan pelbagai alasan yg diberikan..............

So, the pics are:



Ihiks....macam ninja lak rasanya kakak2 n abang2 tahun 6 ni.....
(tgh gathering kat luar nak dengar announcement)

sambil2 dok tunggu pengetua nak bagi announcement tu sempat lagi posing
::::::peace:::::

all students are gathering...... termasuklah staff n guru2
(khusyuknya dengar pengetua bagi taklimat)



jeng..jeng...jeng...siapakah pengetua itu?
he.........he...........he...........ayah lah sapa lagi?
ni awat pengetua sendiri x pakai mask ni?
(sebenarnya pakai tapi dek kerana nak bagi announcement yg clear, terpaksalah ayah buka mask tu)




4 comments:

Gieyana said...

Ibu Damia..woww weee...hitam yang menawan..

^^ oooo..pengetua x mau pakai mask yer! hiks! nak kena nie..hehehe

EIJAM'S FAMILY said...

i mmg suke hitam.. hitam kan menawan kalbu..

ibu damia said...

gie - memang hitam itu menawan...tapi daku langsung x suka hitam......

p/s: pengetua leh diexcusekan tak...lagipun sapa nak marah????ihiks.....

ibu damia said...

eijam's family - saya kalau tgk org pakai warna hitam, macam cun jer nampak...tapi diri sendiri x suka warna hitam...