Thursday, August 20, 2009

: :HITAM ITU MENAWAN::

Seperti biasa khamis merupakan malam tema utk students ibu......so last thursday temanya adalah warna hitam............abaikan students pakai mask tu kerana memang sekarang kat school ibu n ayah semua students & staff diwajibkan pakai face mask tu. Cuma biasalah ader beberapa students yg x pakai mask tu dengan pelbagai alasan yg diberikan..............

So, the pics are:



Ihiks....macam ninja lak rasanya kakak2 n abang2 tahun 6 ni.....
(tgh gathering kat luar nak dengar announcement)

sambil2 dok tunggu pengetua nak bagi announcement tu sempat lagi posing
::::::peace:::::

all students are gathering...... termasuklah staff n guru2
(khusyuknya dengar pengetua bagi taklimat)



jeng..jeng...jeng...siapakah pengetua itu?
he.........he...........he...........ayah lah sapa lagi?
ni awat pengetua sendiri x pakai mask ni?
(sebenarnya pakai tapi dek kerana nak bagi announcement yg clear, terpaksalah ayah buka mask tu)




Post a Comment