Monday, August 3, 2009

"MAMA_AQISH GIVEAWAY@ MY CUTE LIL PRINCE & PRINCESS


STICKY MODE

- nak tahu entry terkini???? sila scroll down ke bawah

Hari ni tiba-tiba jer hati ibu tergerak nak submit photo anak2 ibu untuk contest kali ni................

walaupun sebenarnya dah lama ibu tahu pasal contest ni, tapi biasalah selagi tak dekat dengan tarikh tutup, selagi tu la ibu ambil tak kisah....................

So contest ni dibuat oleh mama_aqish. Antara syarat2 penyertaan adalah:


1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
** Dah lama ibu add URL Link mama, pas tu sebelum masuk contest ni pun ibu dah jadi follower dan tepek banner kat blog ibu**

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls n Boys yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 2 tahun saje....( yang lahir tahun 2007 - 2009 je)
** Disebabkan ibu ada 2 orang lil princess yg lahir tahun 2007 dan 2009, maka dengan ini ibu akan submit 2 keping photo anak2 ibu**

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah
**Mudah-mudahan anak2 ibu akan jadi pemenangnya**

4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda
** Ok, sekeping penyertaan untuk Aleesya dan sekeping lagi untuk Ayyunie**

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....
**Ok done. Tapi pasal bab komen-mengomen ni ibu tak berapa aktif la, ibu lebih selesa menjadi reader jer**

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
**Ok, noted**

So, gambar yang dipilih oleh ibu :


NAMA: DAMIA AYYUNIE BT KHAIRUDDIN
D.O.B: 30/03/09

Damia Ayyunie harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCESS kerana tengok sahajalah senyumannya yang memikat itu. Walaupun baru berusia 3 bulan semasa gambar ini diambil dalam kereta, damia ayyunie tetap memberi pose yang menarik kepada ibu yang gian mengambil photo anak2nya ini. Selain itu setiap kali orang tengok damia ayyunie, pasti orang akan cubit pipinya yang tembam itu. Sikapnya yang jarang meragam membuatkan orang senang bermain dengannya. Bagi ibu tak kira apa jua pose yang diberi olehnya.
"KAU TETAP DI HATI IBU"


NAMA: DAMIA ALEESYA BT KHAIRUDDIN
D.O.B: 17/10/07

Damia Aleesya harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCESS kerana sikapnya yang chicky dan lemah lembut. Selain itu, damia aleesya juga suka berposing setiap kali ibu mengacukan kamera kepadanya. Tengok sajalah gambar di atas ni. Dan yang penting ibu paling suka sikap "jinak-jinak merpati' yang ada pada Damia Aleesya. Selain mempunyai wajah yang agak cute (ni macam dah perasan jer ibu ni), dia juga suka melawa contohnya kalau nak pergi jalan, dia sendiri yang akan mencari pin rambutnya, rantai mutiara kesukaannya, gelang tangan, stokin dan memilih kasut yg hendak dipakainya.

"KAU ADALAH RATU DI HATI IBU"


Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

  • semestinya ibu tahu persamaan nama Damia antara daughter mama_aqish dan anak2 ibu
  • yg ibu tahu juga blog mama-aqish ni selalu diupdate
  • kalau nak tahu pasal sales yang terkini, jengok2 lah blog mama_aqish
  • Yang paling ibu nak tahu adalah info2 berkaitan dengan blog since ibu kan blogger newbies
  • dan yg pasti ibu tahu mama_aqish adalah penganjur bagi contest ni
-
-
-
-
Jadi kepada sesiapa yang berhajat nak menyertai contest ni cepat2 lah tekan banner yang ditepek oleh ibu damia untuk mengetahui maklumat selanjutnya.........cepat2 contest ni hanya sah diperlakukan dari 1/07/09 - 31/07/09






Post a Comment