Wednesday, August 26, 2009

::BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST LOOKING - ALEESYA::

Masuk Contest lagi.............Mesti ader yg muak tgk ibu asyik masuk contest jer kan.....
Saja suka2.....kalah menang itu sah2 dah memang adat pertandingan.....
Kali ni Contest Beautiful Baby Search dianjurkan oleh Mea Myra.
Semua syarat2 rasanya ibu dah penuhi.....
Yang peningnya nak pilih gambar mana?
Kalau boleh semua gambar yg cute2 & come lote (come ke) Aleesya ibu nak letak.....
Kalau ikutkan ibu nak jer letak gambar Aleesya pakai kebaya tu lagi... 
Tapi ayah kata takut nanti org muak lak tgk gambar sama...
Akhirnya gambar yg bagi ibu ada simbolik untuk ibu pertaruhkan ialah...
**
**
**
**
**
Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 1 tahun 9 bulan (Gambar ni diambil pada 9/8/09 - baru 3 minggu lepas)
Dimana gambar diambil: Kat depan rumah, masa ni tgh main layang2 ngan ibu dan ayah 
Gambar ni dipilih kerana bagi ibu walaupun Aleesya berpeluh2 berlari bermain layang2, kebetulan pulak rambut tak kemas kerana dah ditiup angin dan bercampur dengan peluh, dan juga masih dalam kepenatan, tapi Aleesya tetap beautiful (alamak! beautiful ker).
(Kiranya gambar candid la ni coz Aleesya baru je nak angkat bola merah tu, ibu dah snap)
Syarat seterusnya adalah gambar baby bersama mummy / dady...
Jadi gambar yang dipilih ialah....
**
**
**
**
**
Nama: Damia Aleesya bt Khairuddin
Umur: 1 tahun 7 bulan(Gambar ni diambil pada 30/5/09 )
Dimana gambar diambil: Di Majlis GT Sepang Promo



***********************************************************************************


Gambar di bawah ni bukan utk dipertandingkan...

Just sebagai bukti yg Aleesya memang bermain layang2 ngan ibu & ayah pada masa gambar tu diambil
Post a Comment