Wednesday, August 12, 2009

::Passport Damia Ayyunie::



Semalam Aleesya ikut ibu & ayah gi buat passport baby Ayyunie...............wah baru 4 bulan dah buat passport yer...sis Aleesya dulu umur 9 bulan baru buat...nampaknya baby Ayyunie lg advance drp Sis Alessya yer.......


Inilah rupa Damia Ayyunie dalam passport tu.....lepas ni dah boleh gi jalan jauh2......ye..ye..



Damia Ayyunie's Passport


Actually baby Ayyunie amik gambar pasport ni jumaat lepas....semalam jer baru sempat nak gi buat pasport....punyalah susah nak amik gambar pasport coz Ayyunie kan mana boleh duduk lagi..terpaksalah ayah dirikan Ayyunie sambil pegang, sementara ibu n Aleesya lak kat belakang cameraman dok sibuk mengagah baby Ayyunie utk senyum...



Ni la antara gambar2 Ayyunie yang sempat di snap.....

Tapi ibu paling suka pics kat atas ni.....kalau lah gambar passport leh letak gambar ni........



Gambar kat atas ni lak adalah hadiah drp owner kedai gambar tu.....siap bagi frame kayu lagi....sebenarnya ibu ngan owner kedai gambar tu memang dah kenal lama...since ibu n ayah x married lg......bayangkan ibu n ayah selalu cuci gambar kat situ since ibu n ayah couple2, pas tu amik gambar graduation degree, pas tu master lak, then gambar after kawin, continue ngan gambar2 Aleesya n sekarang dah nak start cuci gambar2 baby Ayyunie lak...setiap thn kalau raya mesti ibu bg kuih raya kat aunty tu....aunty tu lak memang x berkira, kalau ngan ibu n ayah, aunty tu selalu hadiahkan gambar 8R , frame, album dll............
So nak promote la sikit....kalau anda dok berdekatan dgn Tmn U ni leh lah cuci gambar anda kat Hi-speed Fujifilm (depan Jusco Tmn U).


















Post a Comment