Monday, August 10, 2009

TQ TO IBU ADDINASA

Pagi tadi baru Aleesya gi amik hadiah from ibu addinasa - hadiah menang ' SHARE YOUR STORY' tu...actually kalau ikut tarikh surat serahan barang tu sepatutnya 7/8 (jumaat) dah sampai hadiah tu...tapi disebabkan ibu n ayah keje.... so terpaksalah amik hadiah tu kat pejabat pos skudai.....ibu n ayah perasan ader surat tu pun ptg semalam kat dalam peti pos........(cam na leh tak tahu ader surat ni)..

Mula2 dapat jer sampul surat tu bau dia fuhhhh...memang harum & wangi.....ayah syorkan sabun tu kita buat potpuri jer......thats mean parut sabun tu then campurkan dengan daun2 kering yg warna warni tu...then letak kat bilik Damia Aleesya n Damia Ayyunie......kreatif sungguh ayah ni kan.....sebenarnya sayang nak guna...wangi sangat..... hehehe...tgk lah cam mana nanti......


bila masa lak ayah amik gambar ni...sempat lagi tu....
(tgh isi nama penerima)


For Damia Aleesya

P/s: Actually masa ibu tgh tulis entry ni, ibu addinasa ader call nak confirmation samada hadiah tu dah sampai belum........Tq yer ibu addinnasa........harum sungguh sabun niiiiiiiiiiiiiiiiii...............








Post a Comment