Monday, August 10, 2009

::PHOTOSHOOT .......KONON.......::

Sabtu lepas, Aleesya n family x tahu nak gi mana.........ayah n ibu kalau boleh nak avoid dr bawak weolls satu family pergi tempat yg crowded disebabkan H1N1 ni............Tiba2 ibu dapat idea nak bawak weolls gi stulang konon2nya nak amik gambar pemandangan coz kat situ tak ramai sangat org...then pemandangan pun x der lah cantik sangat tapi bolehlah kalau setakat nak amik gambar gitu2 jer..............weolls pergi around kul 5 pm........ Lets enjoy the some pics from my lowyah camera...............


apa lah yg ditunjuk oleh ibu tu

banyak nyer burung


Damia Aleesya
hehe..ayah mithali....

we are happy family

:peace::

ibu & baby Ayunie
nice pics from ayah

ayah & Aleesya
rambutku ditiup angin
loving ibu & ayah


comelnyer.....

credit for ayah for this pic

Damia Ayyunie

Stulang........memori cintan cintun ibu & ayah masa belajar kat UTM



Post a Comment