Wednesday, August 5, 2009

:: cam mana nak upload video ni?????::

Assalamualaikum semua.....................

Semalam ngan hari ni ibu ngan ayah sibuk dok godek2 lappy kat rumah ngan office pasal nak upload video pasal maid tu........punya lah ramai reader kat luar tu nak tgk apa lah yg dibuat oleh maid Aleesya tu kan.....suspen.....suspen...........ibu pun nak tahu gak pendapat uolls semua tentang perbuatan maid tu......betul ke air kencing atau clorox atau air paip atau apa2 lah............

So nak minta jasa baik uolls yg baca blog Aleesya n Ayyunie ni agar bagi sedikit panduan cam mana nak upload video tu. FYI, format video tu adelah dalam format software CCTV.....dah convertkan format tu gi AVI, MPEG, REAL PLAYER, GOM PLAYER, WINDOW MEDIA PLAYER DLL tapi still x leh gak..........kalau direct tgk dalam laptop boleh tapi bila upload jer langsung blank video tu.....

Harap uolls dapat lah bagi sedikit panduan yekkk...terutama yg expert giloss pasal IT ni.......lagi cepat settle lagi cepat la uolls leh tgk video yg mengerunkan itu..............



Gambar kat atas ni tiada kena mengena ngan entry ni....
cuma nak inform setiap kali ibu ngan ayah sibuk ngan laptop masing2, Aleesya pun sibuk dok main2 ngan lappy dia tu....kalau x jangan harap lah ibu ngan ayah leh buat keje....






Post a Comment