Thursday, September 10, 2009

::DECLARE YOUR LOVE CONTEST:: - updated



.: STICKY M
ODE :.




For new entry please scroll down



ADER APA DENGAN BANNER DI ATAS?


Heheheh...... Sebenarnya, Ibu Damia nak buat satu contest, sempena menyambut 5th Anniversary pada 10 September ni. Kebetulan pula masa tu bulan puasa. Jadi disebabkan itu Ibu Damia dan keluarga nak buat amal jariah bagi hadiah kepada sesiapa yang berhak. Takkan terus nak bagi hadiah gitu je, rasa macam tak best pulak. Insyaallah, kat office Ibu Damia akan tunaikan juga amalan jariah ni dan ia juga merupakan acara tahunan bagi office ibu.


HOW TO SAY " I LOVE YOU?"


Ok, berbalik pada contest ni. Setiap insan pasti mempunyai kisah yang tersendiri bagaimanakah pasangan anda mula2 meluahkan perasaan cintanya terhadap kamu. Ada yang meluahkan dengan suasana romantik, ada meluahkan dengan perasaan yang menyentuh jiwa dan mungkin ada juga yang meluahkan dengan rasa lucu.


Jadi untuk contest ini, anda hanya perlu menceritakan bagaimana anda
"DECLARE YOUR LOVE"
Tidak kisah lah berapa patah perkataan yang anda perlukan. Janji anda jujur menceritakan kisah cinta anda itu.


Oh, kenapa tajuk ni ye ?

Sebab Ibu Damia hendak anda imbas semula saat2 anda dan pasangan anda mula2 meluahkan rasa cinta disamping kisah anda dapat dibaca oleh anak2 anda, pasangan anda,keluarga anda dan sesiapa sahaja.


CONTEST INI BERMULA PADA JAM
10 PAGI, 22 OGOS 2009

(AWAL RAMADAN - AMBIL BERKAT)

DAN AKAN DITUTUP PADA JAM
10 PAGI
,
10 SEPTEMBER 2009

(SEBELUM KAMI PERGI HONEYMOON)



Syarat-syaratnya:


1. ADD URL Link Damia Aleesya & Damia Ayyunie di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://ibuayahdamia.blogspot.com & link semula url pasal contest ni & tepek as a banner di blo g masing2....


2. Contest ni terbuka kepada semua pasangan tak kira yang dah kahwin, bertunang, bercinta atau dah clash. Kalau boleh ceritakan tentang pasangan sekarang lah.
(bagi yg tak der blog boleh email ke zamzarina99@yahoo.com)


3. Diwajibkan upload sekeping gambar anda dan pasangan anda sebelum kahwin (bg yg dah kahwin) dan yang belum kahwin gambar terkini ok. Sila nyatakan nama anda & pasangan anda serta dimana gambar itu diambil.


4. Dalam cerita anda, wajib ada isi kandungan berikut:

- tarikh declare

-tempat declare

-suasana declare

-siapa yg declare

-bagaimana declare itu dilafazkan

-yg lain pandai2 tambah sendiri mengikut kekreatifan anda


5. Pemenang dinilai mengikut cerita yang paling kreatif. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah.
Bagi penyertaan yang ke-10 akan mendapat hadiah misteri.


6. Juri2 adalah terdiri daripada 2 orang staff ibu & ayah Damia serta 3 orang pelajar cemerlang sekolah ibu dan ayah Damia iaitu PUSAT BAHASA PELANGI.


7. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & pasangan anda di entry ini.....
 http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/08/declare-your-love-contest.html


:: Hadiah utama untuk contest ini ialah ::

Creative 2GB Zen Mp4 Player





Jadi kalau anda mempunyai kisah
"Declare Your Love"

yang unik atau lucu untuk dikongsikan bersama, apalagi jom join contest ni........

siapa tahu entah2 MP4 ni anda yang punya.........



Regards,
Post a Comment