Wednesday, September 2, 2009

::PHOTOSHOOT LAGI..........KONON2NYA....::


NOTHING TO SAY............
JUST.............
WRITE SOMETHING WORTH READING
CHOOSE SOMETHING WORTH KEEPING
GO SOMEWHERE WORTH SEEING
EAT SOMETHING WORTH TASTING
HUG SOMEONE WORTH HOLDING
AND.................
DO SOMETHING WORTH WATCHING
-
-
-

 
 1
2
3
4
5
6
7

8

9
10
 11
 
12

13
 14

 15
16
17

18
19
19

20
 
21
22
 
 23 
CORAT CORET DI SEBALIK  TABIR:
-
1. Photoshoot kat atas ni di ambil masa weolls tgh tunggu waktu berbuka kat Senibong tu.
-
2. Sebenarnya langsung tak terfikir nak photoshoot, tapi sampai jer Senibong tu baru timbul idea nak photoshoot.
-
3. Dah jadi macam bollywood tgh shooting rasanya, semua orang tgk weolls dok photoshoot ni....weolls??? Buat tak layan jer.....angap dunia ni aku yg punya...kekekekekek
-
4. Runsing nak biarkan Aleesya jalan atas jeti ni, takut tergelincir jer......dan lagi satu ingat Aleesya takut nak jalan atas jeti ni, rupanya lagi suka....org duduk dia duduk, org cangkung, dia cangkung....siap lari2 sambil cakap "beach" (beach ker????)
-
5.Ibu hampir tergelincir masa dok pangku Ayyunie.....nasib baik "hampir", kalau x dabushhhhh...masuk dalam air...
-
6. Credit to ayah coz pandai lah gak snap pics yg cantik2 tu.........


Post a Comment