Monday, September 7, 2009

:: sibuknya hari ni::

Sibuknya hari ni.............actually banyak nak post cerita2 pasal weekend lepas.........ader citer pasal photoshoot konon-kononnya (ntah berapa kali konon2 la) Aleesya @ Playground Puteri Resort, Melaka, citer pasal borong baju kebaya yang diorder @ Singapore, citer pasal menu special ibu semalam, citer pasal bibik lagi....huhhhhhh banyaknya citer..........sempat ke nak citer n upload gambar ni..........
-
-
-
-
BTW hari ni ibu , ayah dan Aleesya (menyibuk jer nak ikut) memang sibuk sangat2....pagi2 gi Pejabat Pos kirim kan pos laju baju kebaya yg diorder (tq guys yg sudi beli ngan ibu), bukan sehelai dua tau.....pas tu gi bank lak........ then gi TM tukar tel biasa ke telefon yang boleh keluar no tel kat screen tu......then ingat nak survey maid, tapi ibu kata better gi Habib @ Angsana beli barang kemas untuk ayyunie......ingat untuk ayyunie jer......tgk2 aleesya sekali coz nak sedondonkan gelang tangan tu (mak aiii....tiap2 tahun beli bg kemas utk Aleesya)......pas tu gi cari maid lama Aleesya @ B. Indah lak..........otw balik singah kat kedai ayah install CCTV (nak tanya cam mana nak buat back up video since sekarang record time tinggal 20% jer)..........then balik....sampai rumah kul 1.30 pm........
-
-
-
-
Balik umah cepat2 mandi.....sambil2 tu sempat lagi dok godek2 CCTV cam na nak buat backup.......pas tu masuk keje (lewat sikit, patutnya kul 1)...............kat office lak sibuk dok analisis soalan2 spot (bukan soalan bocor ok) untuk students UPSR esok..........aduiiiii.....takutnya ibu.........anak org lain nak periksa, ibu yg terketar2 ni................nak wat cam mana.............semua students2 ibu bagaikan anak2 dan adik2 ibu.......dah penat analisis........ni yg berhenti jap  updates blog ni.........................
-
-
-
-
Hari yg memenatkan otak..........terutama time analisis soalan UPSR dan pk masalah bibik yg tiba2 muncul......dah lah weekend ni nak gi  
VACATION OIIIIIII...........................JAUH LAK TU...............
-
-
-
-
p/s: Kesian Ayyunie kena tinggal dari pagi sampai tgh......masa ibu balik jap tadi Ayyunie tido lak........x sempat nak main2 ngan dia.................masuk keje ni lak malam baru balik...........sedih kalau teringatkan Ayyunie yg keseorangan kat umah (next time Aleesya dah x leh tingal baby Ayyunie ok.....)
-
-
-
Gambar selingan......gambar ni amik masa Aleesya tgh sibuk2 dok tolong salesgirl kat HABIB  tadi....
Habis semua sales person tegur Aleesya, tapi leh lak dia buat muka poyo jer.....x layan langsung sales person kat situ.....control cun lah tu konon2 nya........











Post a Comment