Wednesday, September 2, 2009

::Last Order - Baju Kebaya Kanak-kanak::

 
Salam......
Just nak update yang tarikh akhir untuk order baju kebaya ni adalah 4 September ni (Jumaat)....
Itu pun kalau sesiapa yang nak pakai untuk raya ni lah.....
Jadi sesiapa yang masih berminat untuk membeli baju kebaya kanak-kanak ni boleh  
isi borang pembelian dan sertakan bayaran yer.........
 _
_
_
_
_
 Alhamdulillah, buyers untuk baju kebaya ni adalah amat menggalakkan.....
Ibu ingat buyers adalah daripada kalangan bloggers  dan kawan2 yang kenal jer......
Rupa-rupanya ada jugak daripada orang yang search kat google......
-
-
-
-
-
Semalam dapat call daripada seseorang yg bernama 
Suzie drp KL.......
Ingat ke Suzie daripada kalangan blogger ....
Rupa-rupanya dia kata dia search kat Google, terus keluar blog
Dia siap request nak beli baju kebaya Kota Bahru macam yang Aleesya pakai ni gak....
-
-
-
-
-
 
-
-
-
Coz anak-anak dia berkenan pattern yang ni...........
Ho ho ho....nampaknya ibu kena survey lagi lah ni.......
Mungkin ader tapi pattern lain sikit kot..............
-
-
-

Ok...kepada sesiapa yang berminat boleh lah jengok2 ke 
Butik Damia's Family ni.....
Ingat!!!!Tarikh akhir order 4 September 2009.............
-
-
-
p/s: Insyallah......lepas raya baru nak upload baju2 Damia's Family untuk di LET GO kan...
Nanti jenguk2 lah yer..............
Post a Comment