Saturday, September 26, 2009

::WE ARE IN THE HOUSE @ JB::

Assalamualaikum........

Aleesya dan familly dah balik dari kg....kami bertolak dr kg hari khamis lepas subuh dan transit di kuantan dalam kul 1 tgh......selalunya kami transit di Duta Sand Beach Resort.....tapi disebabkan kecuaian ayah utk booking lebih awal seperti biasa, akhirnya Resort tersebut penuh....punyalah jenuh nak cari resort seterusnya coz kebanyakannya penuh.....then akhirnya kami memilih Black Stone Resort ...bolehlah tahan resort tu coz bilik seaviwe dan bilik pun betul2 depan swimming pool.......(kat swimming pool ni lah berlaku insiden yg x diingini...nanti ibu ceritakan dalam next entry).....

Jumaat pagi lepas breakfast, photoshoot @ sea dan swimming @ pool, dalam kul 10 pagi Aleesya n family teruskan our journey to JB.....dan alhamdulillah......kami sampai di rumah kul 3.45 ptg.....................

p/s: masih dalam mood sedih ni .......teramat lah sedih ...huhuhu......



Post a Comment