Monday, September 7, 2009

::Damia Aleesya @ HABIB JEWELS::

Hari ni sempat lak cilok gi Habib....tak rancang pun sebenarnya......ingat dah settle keje2 penting, nak gi survey maid.......tu yg pergi pakai baju t-shirt yang dok umah ngan tudung pakai selimpang cam tu jer.......nasib baik lah sales person kat Habib tu x under estimate ibu kan.....
-
-
-
Huhu...sebenarnya niat nak beli lagi satu gelang tangan untuk Ayyunie...since Aleesya dah ader , so kiranya Aleesya pakai jer lah yg ader tu......tapi disebabkan nak sedondon punya pasal (ni lah masalah kalau ader 2 gigirl....kalau boleh semuanya nak sama...nasib baik bukan kembar), maka ibu dengan rela hati belikan juga untuk Aleesya......nak trade in yg lama sayang coz gelang tangan tu ader engrave nama "DAMIA ALEESYA", tempah kat HABIB Ampang lagiii.........conclusionya beli lagi satu lah jawabnya...ingat dah habis setakat tu....tiba2 ayah kata tukar lah rantai kaki Aleesya ni since anklet tu pun ibu beli sejak umur Aleesya 30 hari lagi.....dah tertarik2 dia punya rantai....loceng pun dah x bunyi kuat sangat........ibu on jer.....demi untuk anak2.........
-
-
-
Jom Layan Pics kat Habib ni....
-
-
-
ibu sibuk tgh memilih, kakak tu ha sibuk dok mengira.....
-
 Apalah yg ditulis oleh kakak tu yer?
-
Sempoi jer ibu gi shopping Habib.....
yg penting  poket ibu ader duit.......
-
 
pening2....rambang mata nak pilih mana satu.....yg penting harga mesti dalam budgetlah...
-
 l
apalah yg ditilik oleh ibu tu erkk?
(kalau berkenan pun confirm x dapat beli coz ayah ckp tahun ni brg kemas untuk ibu dibekukan..huhuhu)
-
Damia Aleesya yg ketakutan apabila ditegur oleh Pengawal Keselamatan kat situ......
Terus minta ayah dukung......
-
 
Damia Aleesya sibuk nak kira gak guna kalkulator tu......
-
ader apa dalam beg kecik itu?
-
 
this is my new anklet.....
(comel la design anklet ni.....)
-
dah bayar barulah dapat beg n kotak jewelleries (dalam beg) tu
(kat umah banyak kotak2 habib n beg kertas ni.....dulu2 ibu suka shoping kat sini...sekarang giliran Aleesya n Ayyunie lah pulak......)
-
l
Aleesya sedang mengayakan anklet barunya dalam kereta....
-
Gelang ini Aleesya yg punya...... 
-
-
-
p/s: ingat balik terus nak try kat tangan Ayyunie.....tgk2 tido lah pulak.....
nanti ibu balik work, ibu pakai kat Damia Ayyunie ok....
(sekarang ayyunie tgh main2 ngan sis Aleesya, siap ketawa2 lagi - pantau melalui CCTV kat office)

Post a Comment