Monday, April 4, 2011

Teka-teka hadiah Ayyunie Giveaway!!

#sticky entry until 4/4/2011#



Di hari jumaat ini.
Ibu dengan rela hati nak bagi hadiah kepada sesiapa yg berjaya meneka dengan tepat dan pantas.
Teka pasal apa??
Teka tentang hadiah yang Ayyunie dapat masa birthday dia 30/03/11 yg baru lepas.

Ini Banner Giveaway!!!!

Syarat-syarat:

1. Terbuka kepada blogger sahaja. Dan alamat mesti di Malaysia
2. Tak payah jadi follower. Tapi kalau nak jadi jugak dialu-alukan.
3. Mesti buat satu entry beserta jawapan dalam blog anda.
4. Dalam entry tersebut wajib disertakan banner Giveaway. Tapi kat sidebar tak wajib tau!
5. Kemudian letakkan link blog entry anda dalam komen entry ini.
5. Jawapan anda mestilah dalam format macam ni:

Ibu damia ayyunie bagi hadiah________________.
Ayah damia ayyunie bagi hadiah ___________________.

Contoh:
Ibu damia ayyunie bagi hadiah kamera.
Ayah damia ayyunie bagi hadiah laptop.

Giveaway ini akan berakhir pada hari ISNIN - 4/4/11 - JAM 4.44 PETANG.
Selamat meneka...

Hanya pemenang yang terpantas dan paling/ hampir tepat sahaja akan diberi hadiah.
Bilangan pemenang?? Akan dinilai dari segi jawapan anda...
Hadiah adalah berupa barangan dari Sabah.
Insyallah....hadiah bukan setakat keychain/ fridge magnet...tetapi lebih dari itu...


Klu:
Hadiah dari ibu: Lain daripada mainan biasa...
Hadiah dari ayah: Biasanya warna hitam







 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!


 
Post a Comment