Saturday, April 16, 2011

Hunting!!! Red + black dress!!

 Teringin nak pakai cam ni...



Atau yang cam ni...


Yang macam ni pun teringin jugak nak pakai..


Oh.kalaulah dapat pakai macam yang kat bawah ni....fuhhhh..meleleh air liur waa cakap luuu..
Teringin nak pakai ni...


Misssion: Hunting for the dress...
Mana nak cari ni..
Ader siapa2 tau mana nak cari atau ader yg jual online??
Masa ada 2 minggu jer lagi ni...huaaaa




p/s: Mana yang terdedah tu kenalah cover kan..pakai inner atau jacket lah jawabnya..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment