Wednesday, April 20, 2011

Nak makan kat restoran tu, kena masak sendiri weiiii!!!!

Pernah dengar STAROCKS CAFE & DRINK??
Memang tak pernah dengar sebelum ni...
Tahu pun sebab ader promoter datang jual kupon2 yg kecik2 tu kat office...
Yang dapat banyak2 kupon tu...yang kena bayar RM29.90..
Katanya promosi sebab STAROCK tu baru dibuka kat JB ni...
So, alang2 dah ader kupon tu...apa lagi?? Gunalah kan..


Suatu ketika dulu...
(Memang dah tak ingat tarikh ni bila..sebab dah lama ni..dalam bulan lepas kot)

Kami datang luch ke sini..
Macam-macam menu adaaaaaaaaaaaaa
 Suasana pun nampak cozyyyyy....
3 beranak yang sabar menanti makanan tiba!!!

Peace dari tuan blog!!!
Oh Ayyunie..kenapa cam tu??


 Air masam2 memang menjadi pilihan...


Hah!!! Nilah dia proses masak-memasak di restoran bermula...
Kami kena bakar ayam BBQ tu sendiri yer..
Depan2 kami lak tu..
Yang menjadi persoalannya...
Cam mana batu tu leh panas giler hah??
Sampai ayam pun boleh masak..
Puas kami telek2 stone tu...hehe

Ni ayah damia dah potong ayam tadi..
Kecik2 senang + cepat masak sikit...
Tak lah lama sgt...
Within 15 minit jer dah masak...
Tapi yg tak tahan bau tu lah...melekat kat baju weiii..
Tu belum yg minyak terpercik2 kat muka dan baju lagi..
Patutnya kena sediakan apron terus kan kan kan...haha

Tapi tak lah semua menu kami masak sendiri...
Ni menu utk ibu..
Kongsi dengan aleesya

Menu utk bibik!!!

p/s: Rasanya ader lagi satu kedai makan yg konsep cam ni...nama STONE GRILL kan...

p/s: Uols pernah tak masak2 sendiri cam ni...melainkan steambot and frill jer lah kan...









Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment