Wednesday, April 13, 2011

Golden Palm Tree - Kemewahan Bercuti!!



Masa 1st time tahu pasal kewujudan resort ni..
Masa kat KLIA kalau tak silap beberapa tahun yang lepas..
Masa tu still under construction lagi resort ni...

Pastu masa tgh survey2 hotel 2-3 hari lepas..
Terjumpa pulak pasal resort ni..
Wahhhhh..dah siap sepenuhnya..
Sangat2 ekslusif dan melambangkan kemewahan..

Kat resort ni tak panggil bilik..
Dia panggil villas..
Memang daboom dan ummphhh lah villas2 kat sini..
Sangat2 cantik dan ader kelaszzzz tersendiri...





Ni lah rupa pemandangan penuh resort ni...
Resort ni kat area bagan lalang..
Cantik kan!!!


Tapikan tapikan...
Harganya...mak oiiiii...boleh tahan tau...
Paling murah villas utk satu malam pun RM1.3K++...
Fuhhh..memang sgt2 ekslusif ni dengan bayaran cam tu...
Kalaulah ibu berpeluang bercuti kat resort ni..
Memang confirm takkan keluar bilik ni...
Nak menghayati dan mengkaji apa yang mahalnya...ekekek


Oklah..kalau uols nak tgk kehebatan villas2 kat resort ni..
Klik2 bawah yer..
Tak dapat pergi, cuci2 mata pun jadilah...hehe

http://www.goldenpalmtree.com

p/s: Dah usha2 ayah damia ajak bercuti kat sini..Katanya buat apa membazir..baik RM1.5K++ tu buat bayar rumah sendiri kan...macam-macam adaaaaaaaaaa lagi kat rumah sendiri....kalau nak honeymoon dalam bilik??? Bibik kan ada tolong jaga budak2...hehe


p/s: Ader sapa2 yang pernah pergi bercuti kat sini tak??




 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment