Wednesday, April 6, 2011

Dan hadiah Ayyunie ialah.....


Seperti yang dijanji..
Hari ini nak umumkan siapakan peneka yang paling tepat dan terpantas dalam



Apakah hadiah yang Ayyunie dapat dari ibu dan ayahnya??
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--


Ibu bagi set lengkap 2 ekor hamster
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ayah bagi set lengkap keyboard


Wah wah...sukanya dia dapat hadiah dari ibu dan ayah..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
Dan peneka yang paling tepat ialah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
Tiada yang teka dengan tepat dan betul!!!
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-

Jadi kami ibu + ayah damia telah bersepakat,
tetap akan bagi hadiah tersebut,
sebab memang dah niat nak bagikan, 
Kepada peserta yang memberi jawapan hampir-hampir tepat.
Iaitu:




Tahniah yer cikpuanhady, nanti jangan lupa add saya kat facebook (zamzarina zakaria) dan inbox kan alamat serta no phone awak yer.....malas betulll nak beremail2 ni...hehe
Kepada peserta lain..terima kasih banyak2 sebab sudi luangkan masa Giveaway ni..
Jangan kecik2 hati yer kalau tak menang..
Insyallah...lain kali ader rezeki, boleh join lagi kan..


p/s: Rata2 buat jawapan hadiah yg hampir sama...kalau tak dress, laptop, kereta mainan yag ader bateri, kitchen set, jam tangan dll...


Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!

 
Post a Comment