Friday, April 22, 2011

Mandela Seafood, Tanjung Bin, Pontian

Mandela Seafood terletak di daerah Pontian...
Untuk sampai ke sini, pelu melalui jalan2 kampung yang kecil..
Memang agak susah nak sampai sini sebab jalan yang agak terpencil..
Tapi bila dah nampak banyak2 kereta parking serta cahaya lampu yang bekilau2 tu...
Tu tandanya anda dah sampai Mandela Seafood ni..

 
Gambar: Googled

Ni lah rupa pintu masuk ke Mandela Seafood ni...
Di syorkan kalau nak datang, datang waktu malam yer..
Lagi havov dan meriah..
Dan yang penting harga memang MURAH MURAH MURAH...
Dahlah sizenya big portion tau..
Memang tak habis lah makan kami suami isteri ni..
Siap tapau semua lauk lagi bawak balik tau...

Ok jom lah tgk gambar2 dari lensa HP saya....
Dah bawak DSLR, tapi lupa bawak turun dari kereta pulak...huhu..
Malas nak menapak gi ambik balik sebab hujan renyai2..


Aleesya in Trudy & Teddy Apparels..
Dah macam amoi pulak tgk...hehe
First time ni tgk aleesya pakai seluar cam ni..


Ayyunie pulak pakai set mutiara sabah..


2 Beranak yang sama comeyyy!!!
Like mother like daughter..
Macam biasa FAREEDA menjadi pilihan..



Ayyunie ikut muka ayah kan???


Sayur capcai...
Tak sampai pun RM10..


Ayam masak sambal...
Big portion ooo walaupun sorang makan...
Tak sampai RM10 jugak...


Kalau datang sini..jangan lupa order udang goreng tepung..
Size yg besar dan rangup2 pulak tu...
RM15 satu pinggan


Udang memang feveret pelanggan kat sini..
RM15 jugak satu pinggan
Ni udang masak sambal...


Sup ayam...
Tak sampai pun RM10...

Konklusinya...semua makanan kat atas tak habis makan...
Semua tapau buat makan tengahari esoknya...hehe..
Memang berbaloi2...harga yang berpatutan utk size yang reasonable..

Kalau uols datang Johor, bolehlah singgah sini yer..



 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment