Thursday, April 21, 2011

Middle East Cuisine

 Ramai yang tertanya2 dalam previous entry..

Menu apakah itu??



Actually tu menu masa ibu + ayah damia lunch kat sini..


Macam2 menu ada...tapi mostly nasi dan roti macam tandoori lah..
Harga pun not bad kan...


Ni ibu punya...
Saja nak cuba ayam kebab tu..
Sekali tgk..makkkk aiii banyak giler nasi...
Lagi banyak dari kedai PAK ARAB sebelah office ibu tu...
Persoalannya?? Cam mana nak makan bawang tu mentah2..
Kalau penyek dalam budu atau kicap, boleh gak makan..


Ni ayah damia punya..
Macam ala2 nasi BERIANI..
Tapi daging dia macam dah racik2...


Kuah ni add on..
Rasa macam tak best pulak makan nasi ngan lauk kering cam tu jer..
Tapi sos sambal dia tu sedap..


Ni lah masalah kalau setiap kali makan kat middle east punya restoran..
Memang tak pernah habis tau nasi dia..
Kuantiti nasi tu banyak giler...
Tapi lauk cepat jer habis..hehe

p/s: Tak suka sgt makan kat middle east punya restoran..sebab tak der kuah kan...kalau ader kuah dal atau kari, berselera gak makan nasi tu..tapi kalau nasi tu kering jer..huhuhu...memang asyik minum air jer lah buat peneman nasi turun ke perut..

p/s: Dah lama gilerrr tak makan kat restoran arab kat jalan bukit bintang tu....yg waiter dia tu pakai tarbus merah tu...memang best kebab kat situ!!! Oh..kena buka friendster ni tgk balik gambar lama2...






 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!! 
 
Post a Comment