Tuesday, April 12, 2011

Oppsss...nak minta maaf boleh...

Korang, korang...
Nak minta maaf tau atas entry terhangit di pasaran semalam..
Alaa...entry "ayyunie dapat ADIK" tu..
Sebab ramai yang dah mengaku jadi Tipah Tertipu dan Awang Tertipu...hehe
Amboiiii korang...bukan main laju lagi yer tekan tajuk tu...
Tak hengat2...laju jer tekan kan...
Konon2 ala2 citer panas panas panas gitu...hehe

Tima kasih yg sudi ucap congrats tu...
Sangat2 lah hargai...
Ni mesti kes tak baca entry sampai habiskan...
Sebab tu laju jer wish congrats...
Pastu komen kedua barulah muncul ayat "huaaaaaaaa...tipah tertipu"..ekekeeek

Tapi bagi yg dah tau tu...tak mungkin lah saya akan peknen buat masa terdekat ni...
Sebab hubby saya kata dah tutup kilang...
Cukup aleesya + ayyunie jer..
Kalau nak tau...dia lah yg suruh saya buat entry ni..
Sebab katanya...takut kalau doa2 korang semua pasal dapat anak ni jadi kenyataan...
Hah abang, tau pun takut....ekekekekek

Buat masa ni, kami tak bersedia lagi nak menerima orang baru..
Tapi kalau memang dah ditakdirkan rezeki utk kami...nampaknya kenalah redhakan..
Manalah tau honeymoon kat sabah membuahkan hasilnya nanti..
Tapi mudah-mudahan tak lah yer...(hahahah...tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkk lagiiiiiiiiiiiiiii)

Memang entry terhangit tu di pasaran...
Sebab semalam masa saya minum2 kat restoran bawah office saya..
Tiba2 taukey restoran (pembaca setia blog saya tu...hehe) tegur pasal entry saya tu..
Katanya..nampak tajuk entry tu, lajuuuuuuuu jer tekan...hehe
Pastu chat kat FB pun banyak yg masuk....yg jarang2 tegur saya kat FB pun rajin jer bertanyakan entry tu..
Komen2 kat FB pun banyak jer yg masuk...ekekekek...


Ramai yang teruja ni!!!!!


Sampaikan my student pun wish tahniah kat wall FB saya..hehe

Apa2 pun thanks yer uols sebab prihatin akan saya..
Ni yg buat saya terharu ni..
Semalam tu saja2 buat tajuk gempak sikit...
Monday blues lah katakan....hehe

Oh yer..saya nak minta maaf jugak...
Sebab sekarang ni jarang2 BW...
Tapi once saya dah BW, saya akan baca jugak previous2 entry kamu...
Cuma tinggalkan jejak atau tak jer..
Begitu jugak dgn readers2 baru blog saya...
Ader tu memang tak sempat nak jejak semua yer..
Tapi dah ader sesetengah tu saya tinggalkan komen atau kat shoutbox..
Apa2 pun blogging ni biarlah ikhlas..

DON'T HARD FEELING OK!!!
SEKALI SEKALA IBU DAMIA NAK BUAT ADRENALIN KORANG LAJU...HEHE

UTK AYAH DAMIA, SAYA DAH BUAT ENTRY NI..
JADI BERDOALAH PERIOD SAYA AKAN DATANG SEPERTI BIASA....EKEKEKKE


 Klik2 sini, kot2 ada barang2 yang berkenan!!
 
Post a Comment